Caracterizarea psihometrica

Culoarea Aura : Galben – Argintiu
Principal Galben : 70 %
Secundar : Argintiu : 30 %
Coeficient bioenergetic : 10, 4
Predestinare numerologica : 7, 8 si 9 – triada numerologica puternica. Implica vizualizare spontana, iar in tandemul cromatic „galben – argintiu „ situatiile neprevazute incita spiritul analitic al subiectului.
Punctul cel mai tare al persoanei care poseda astfel de caracteristici psihometrice, este adaptabilitatea, fara de care Marcel Iures nu ar putea sustine multitudinea proiectelor in care este implicat.

Iata un nativ care, nu numai ca ilustreaza cu brio predestinarile pozitive ale zodiei sale, dar si lucreaza pentru imbunatatirea acestora. Nascut la 2 august 1951, Marcel Iures este un veritabil Leu, despre care vechii astrologi spuneau ca : Soarele, care isi are domiciliul in aceasta zodie, le predestineaza „pozitie inalta” si „avere”. Averea sa, este neindoielnic, talentul sau. Cat despre pozitia inalta, n-avem decat sa ne gandim la inaltul prestigiu international pe care Marcel Iures l-a castigat de-a lungul carierei sale artistice, in toata lumea si la noi.

Predestinat sa fie un om care actioneaza in functie de fapte concrete si nu dupa utopii, preocupat sa concilieze idealismul cu realismul, Marcel Iures pleaca in SUA, la Hollywood, unde-si urmeaza destinul de mare actor. Dotat cu un temperament viguros, cu o conceptie exacta despre viata si scopurile pe care intelege sa le atinga, Marcel Iures fondeaza impreuna cu altii Teartul ACT – primul teatru de proiecte independente din Romania, cu sustinatori de marca ai fundatiei – Tom Cruise, Liviu Ciulei, Diana Rigg s.a. – lucru de neconceput inainte de `89. Marcel Iures, increzator in sine, calculat si voluntar, poseda o puternica personalitate, ia hotarari dupa o matura reflectie si este un mare amator de calatorii. Predictia pentru Marcel Iures este ca va ramane perioade lungi in strainatate, unde isi face numerosi prieteni pe care va avea ocazia sa-i revada. Este deja „loc comun” faptul ca Marcel Iures este un actor foarte solicitat in productia cinematografica straina.
Nascut la 2 august, in horoscopul celtic este Chiparos, caracterizat ca : puternic, adaptabil, optimist, credincios, usor pedant si – uneori – nepasator. Este predestinat sa aiba copii din doua casatorii. Topazul, in horoscopul mayas, este plin de viata si prietenos, uneori impulsiv, dar supararea nu tine mult, este ambitios. Frumoasa ambitie de a impartasi cu noi, regeste, fructele talentului sau !
De altfel, Leul e predestinat sa obtina reputatia prin merite, dar si prin stiinta sau arte ! In cazul Marcel Iures, acestea din urma. Temperament sanguin – nervos cu o sanatate buna, este predestinat sa aiba viata lunga.


Radu Botez – parapsiholog – Senior Editor
Co-autor a Ediţiei de colecţie: “Între psihologie şi parapsihologie” – click aici
www.parapsiholog.ro