„Între psihologie şi parapsihologie”

Va prezentam, din nou,volumul „INTRE PSIHOLOGIE SI PARAPSIHOLOGIE” scris cu talent si aplicatie de RADU BOTEZ, avand drept co-autor pe doamna Mihaela Theodora Popescu. Este o carte care va procura cititorilor sai, optimism, placere si bucurie. Volumul are si un subtitlu, intitulat „Despre stres cu voiosie”, care este un semnal ca nu este o carte plicticoasa, ci una care trateaza probleme serioase de zi cu zi cu multa intelepciune si, mai ales, cu mult umor. Caci pentru a vorbi despre stres cu voiosie, ai nevoie de umor. Viata este destul de gri si destul de grea; autorii nu vor sa o faca si mai grea, ci dimpotriva, doresc sa va faca sa zambiti, sa ganditi cu optimism si sa cititi cu placere acest volum, care este editie de colectie.

Simplu si pe inteles…
Este un volum incantator, al carui singur „pacat” ar putea fi faptul ca multi vor crede ca este un fel de manual despre subiectele continute in titlu: psihologie, parapsihologie, fara sa realizeze ca in aceasta carte este vorba despre noi, despre viata noastra, despre evenimente care ne influenteaza si despre modul cum reactionam noi la cele ce se petrec in jurul nostru. Se explica simplu fenomenul paranormal si se analizeaza pe intelesul tuturor fenomenele parapsihologice. Desigur, pentru a putea face toate acestea este nevoie sa avem notiuni elementare de psihologie, pe care le puteti gasi in prima parte a volumului „Intre psihologie si parapsihologie”.

Inedit
Unul dintre elementele de inedit ale acestei carti este, fara indoiala, Cursul de parapsihologie, un curs teoretic de initiere in acest domeniu. Nu este vorba despre a invata, ci, mai curand, despre a va informa asupra elementelor de parapsihologie si cum, dupa stirea noastra, nu a mai aparut un astfel de curs, capitolul respectiv poate fi socotit un indreptar valoros pentru cititor. Va ofera aceste informatii volumul „Intre psihologie si parapsihologie”.

Sa nu-i uitam pe cei mici…
Cei care sunt parinti (sau vor deveni curand, felicitari!), au posibilitatea sa afle multe despre psihologia si comportamentul copiilor, dar si sfaturi despre cum trebuie sa fie acestia tratati, ca sa nu patim ca mama care se intreba retoric “De ce am un copil tampit?” din capitolul cu acelas titlu, al acestui volum.

Ah, criza asta…
Satul de saracie si nevoi, romanul se intreaba cand vom iesi din criza, din recesiune, din perioada de tranzitie, din toate aceste situatii care ne amarasc viata. Insa el poate vedea cum anume poate iesi singur din acestea; nu vorbim numai despre lipsa de incredere in sine, pe care cartea va invata cum sa o indreptati, ci pur si simplu despre un „Mic tratat de iesire din criza” pe care il gasiti in „Tot ce ni se intampla – ni se datoreaza”, un capitol din aceasta carte, dar si alte subcapitole ale cartii.

Dar dragostea?…
Nici dragostea n-a fost uitata de autori; sunt o multime de subcapitole care trateaza diferite aspecte ale acestui sentiment si emotiile pe care le activeaza. Se vorbeste despre casatorie (Casatoria – o institutie demodata?) sau despre infidelitate (De ce apare infidelitatea?), dar si despre Santajul sentimental si despre Iubirea – „arma” perfecta si multe alte subiecte legate de cel mai frumos sentiment al omului – dragostea. Toate in volumul amintit.

Noi si Biserica
Mai stim noi sa ne rugam? De ce mergem la Biserica si cum facem asta? Iata intrebari la care vom primi raspunsuri extrem de interesante. Dar nu trebuie sa uitam ca volumul vorbeste pe larg si despre un subiect destul de discutat in prezent la noi, dar si peste hotare: exorcizarea; ce este ea, cum se face, de catre cine s.a.m.d. Puteti afla tot ce nu stiti despre aceste subiecte din volumul „Intre psihologie si parapsihologie”.

Farmece… si nu numai
Nimeni n-a vorbit vreodata despre „Vampirismul energetic la romani” desi acesta, pur si simplu, face parte din viata noastra de zi cu zi. Nu credeti? Veti crede dupa ce veti citi cele scrise sub acest titlu. De asemenea, veti putea afla de ce „Este “cool” sa ai farmece in Romania”. Sunt subiecte despre care nu s-a mai scris la noi in tara, desi aceste fenomene parapsihologice exista si se manifesta din plin pe taramurile noastre, iar autorii au avut curajul de a le aborda, fiind din acest punct de vedere, ceea ce numim niste “inaintasi”. Cautati aceste teme in volumul amintit si veti fi incantati, dar si… informati.

Fantomele exista?
Multi dintre dvs. isi pun aceasta intrebare, dar raspunsul nu-l veti gasi decat in acest volum. Despre fantome, dar si Despre aparitiile paranormale, sunt alte subiecte „fierbinti”, care nasc intrebari, carora le gasiti raspunsuri in paginile volumului „Intre psihologie si parapsihologie”.

Daca cele de mai sus nu va par a fi motive suficiente pentru a cumpara aceasta carte, mai ganditi-va si, in acest timp, consultati si „Cuprinsul” volumului, din al carui continut am extras mai sus cateva titluri. Este sigur ca veti gasi acolo o multime de alte „motive” pentru a achizitiona aceasta carte, caci este una dintre cele mai placute carti, dar si cea mai interesanta, tocmai prin continutul ei nealambicat, ce lamureste simplu o multitudine de subiecte. Toate interesante, toate bine scrise, toate usor de inteles si toate… la indemana dvs. daca veti cumpara aceasta carte.

Livia Dragu – psihoastrolog

CUMPARA această ediţie de colecţie cu autograful parapsihologului Radu Botez accesand : http://parapsiholog.ro/contact-comanda-carte/

Cuprins carte – VIDEO: