Odata cu aparitia anului 2015, a aparut in peisajul on-line si volumul “Noul tău dicţionar de vise – Enciclopedia viselor pe înţelesul tuturor”, visul multor navigatori prin hatisul internetului, care doresc sa-si explice fantasmele noptilor, sa-si cunoasca Sinele, sau pur si simplu sa se informeze la urma-urmei. Autorul acestei vaste lucrari, parapsihologul RADU BOTEZ, a dorit sa daruiasca cititorilor sai primul volum de acest fel aparut in Romania in mediul on-line, o lucrare care – asa cum spune si titlul sau – este de dimensiuni enciclopedice care cuprind un bagaj de informatii ce pot satisface dorinta tuturor de a sti cum sa-si interpreteze singuri visele si nu numai. Ca aceasta a fost dorinta autorului, ne spune chiar el, citez „…de ce o carte de vise? Pentru a pune la îndemâna doritorilor un instrument de orientare, pentru că mulţi indivizi nu au capacitatea de a corela activităţile conştiente, trecutul, prezentul, şi chiar viitorul, cu avertizările subconştientului. Cum nu toţi cei care visează şi-şi amintesc visul şi ar dori să-i cunoască semnificaţia consultă un specialist în interpretarea viselor, le punem la îndemână acest “instrument de orientare” născut din înţelepciunea populară românească, completat şi îmbunătăţit de-a lungul timpului”. Si iata, acum, acest „instrument de orientare” este la indemana cititorilor. Cumparand si citind acest volum, fiecare dintre noi va avea posibilitatea sa inteleaga ce anume vrea subconstientul sau sa-i faca cunoscut, sa-i devina constient; ne putem orienta mai bine printre semnificatiile si simbolurile din visele noastre, ne putem intelege mai bine „visele” si aspiratiile, spre propriul progres. Nu vom mai apela la prieteni, vecini sau cunostinte sa ne ajute sa intelegem „ce inseamna cand visezi…” sarpe, sex, cutremur sau cine-stie-ce altceva. Si nu vom mai ramane nedumeriti primind „explicatii docte” dar care se bat cap-in-cap!…

Ca pretul volumului este extrem de accesibil oricui si ca deja a ajuns la cititorii sai, o dovedesc ecourile comentatorilor sai. Iata ce spune Erika N. din Sighisoara: „… si vreau sa va mai spun ca dupa Craciun L-am visat pe Dumnezeu si intreband in dreapta si-n stanga ce inseamna, am primit mai multe raspunsuri, dar nu erau doua la fel. Cand am primit cartea dvs. am citit ca inseamna o mare bucurie, o veste buna, ceea ce nu-mi spusese nimeni dintre cei intrebati. Ei bine, acest lucru a fost cu totul adevarat: dupa nici doua zile, parintii mei stabiliti in strainatate au sosit sa faca revelionul cu noi si sa-si vada nepotica nou-nascuta. A fost cea mai mare bucurie a anului trecut pentru noi. Va multumesc, cu drag Erika”. Sau dna. prof. Maria P. din Bucuresti, care spune: „Am cumparat volumul dvs. pur si simplu pentru informatie, ca eu nu prea sunt preocupata de visele mele. Dar cartea m-a captivat atat de tare, incat o citesc ca pe un roman bun. Si uneori ma surprind gandindu-ma: ce am visat azi-noapte? Felicitari, imi place aceasta carte”.

Ei bine, volumul “Noul tău dicţionar de vise – Enciclopedia viselor pe înţelesul tuturor” este harta codificata a Eu-lui dumneavoastra si ea va ingaduie sa cititi si sa intelegeti mai bine cine sunteti si incotro va indreptati, va permite sa va interpretati singuri visele noptii si sa va indepliniti dorintele din viata reala. Lectura placuta!

*Cumpara volumul “Noul tău dicţionar de vise – Enciclopedia viselor pe înţelesul tuturor” aici.

CUPRINSUL CARTII:

 • — CUVÂNTUL AUTORULUI: Scurta incursiune în lumea viselor
 • — CAPITOLUL I
  VISELE – FANTASMELE NOPŢII?
  PSIHOLOGIA VISELOR
  IMPORTANŢA VISELOR ÎN FUNCŢIE DE ANOTIMPURI ŞI DE LUNĂ
  CIFRE ŞI VISE – Visele și semnificatia acestora pe parcursul a 31 de zile
  NOPŢI ŞI VISE – Cele 7 zile ale săptămânii și visele noastre
  ZODIACUL VISELOR
  VISELE EROTICE PE ÎNŢELESUL TUTUROR
  SE POATE VEDEA VIITORUL ÎN VIS?
  VISELE ŞI BOLILE PSIHICE
  COŞMARUL DIN VIS
  DACĂ VISEZI CUTREMUR
  CE ÎNSEAMNĂ DACĂ VISEZI ŞARPE?
 • — CAPITOLUL II
  SIMBOLURILE ŞI INTERPRETAREA VISELOR
  SEXUL ÎN VIS
  VIS URÂT – COŞMAR
  RELIGIA ÎN VISE
  AI VISAT CĂ ZBORI
  VISEZ APĂ
  DACĂ AI VISAT ANIMALE
  VISE DIVERSE
 • — CAPITOLUL III – Dicționar de vise

*Cumpara volumul “Noul tău dicţionar de vise – Enciclopedia viselor pe înţelesul tuturor” aici.

REDACŢIA ElyStar®