Carmen Harra este un om fericit! A plecat din Romania, intr-un turneu in SUA, in anul 1983 si… acolo a ramas. Dar sa o luam altfel.

Carmen Harra este o persoana mult cunoscuta in SUA; doctor in psihologie, hipnoterapie clinica si terapii alternative, astrolog, numerolog, in sfarsit, este terapeut licentiat. Autoare a unor carti de specialitate: „The Trinity of Health”, „Karma de fiecare zi”, „Decodificarea Destinului, „Semne si simboluri secrete”, Carmen Harra scrie acum cartea sa de memorii pe care – marturiseste ea – o va vinde prestigioasei edituri Random House. A fost invitata la numeroase show-uri si posturi de tv. americane, ca: The Today Show, Good Day New York, Fox News; ea a fost aceea care a prezis acum cativa ani ca SUA se va implica in razboiul din Orientul Mijlociu, previziune care, iata, este acum fapt implinit. Este cunoscuta si in Romania, datorita seriei de emisiuni ale lui Maruta – Happy Hour si a celei de la Romantica tv. Si daca vi s-a parut cam exagerata prima propozitie a acestui articol, veti vedea ca v-ati inselat! Dr. Harra detine in America patru case in Florida, una in New York, are sase masini, o afacere infloritoare cu bijuterii, trei copii si un sot!

Cum a ajuns aici o tanara fara mijloace, venita in America dintr-o tara saracita de comunism? Nascuta in… Transilvania (dupa cum declara pe site-ul personal), copila Carmen a avut o experienta de decorporalizare, pe cand era sa se inece in Somes. Mai tarziu, regasim pe tanara Carmen Muresan (acesta este numele sau) componenta a uneia dintre foarte putinele trio-uri feminine din Romania acelor ani – Trio Expres. Cu ocazia unui turneu in SUA, tanara cunoaste un american si maritandu-se, se stabileste in SUA. Angajata la un cabinet medical, face cateva previziuni, in urma carora este prezentata celebrei – in vremea aceea – actrita hollywood-iana Candice Bergen. Si… drumul i-a fost deschis. Cunoaste astfel oameni bogati (dupa cum ea declara): actori, senatori, prime-doamne si, isi deschide propriul cabinet. Intre acestea se ocupa de educatia sa de specialitate (in Romania urmase Facultatea de Filologie), obtinand, in final, titlurile enumerate mai sus. Cum America este tara tuturor posibilitatilor, ati fi tentati sa credeti ca doar ajungand acolo – sunteti realizati! Nimic mai fals! Superstitie sau nu, mai este ceva, despre care dr. Carmen Harra marturiseste onest, ca: „am avut noroc”! Este cert, astazi, ca este o personalitate. Oportunitate, studii, munca si… noroc!

Ce-ar mai fi de spus? Carmen Harra, la ea acasa, in America, da consultatii telefonice cu 200$ pentru 30 de minute. Intr-o jumatate de ora – 460 RON! Problema nu este aici, ci acolo unde multe sute de romani si-au cheltuit banii pe SMS-uri, crezand ca vor obtine gratis previziuni, predictii, consultatii pentru problemele lor. Cand vorbeam despre schimbarea mentalitatii, aceasta se referea si la modul in care romanul asteapta totul gratis, neintelegand ca si aceasta munca trebuie rasplatita. Sunt multe persoane si la noi in tara, cu aceleasi „puteri”, cu aceleasi studii, dar… traiesc in Romania si sunt platiti pentru aceeasi munca, sub pretul real; ba unii ar vrea – gratis. V-ar placea sa va ceara 200$ pentru 30 de minute? Mai era celebra Carmen Harra daca n-avea noroc si, pe deasupra, ar fi dat consultatii gratuite?

Si inca ceva: s-a vorbit foarte putin sau deloc despre faptul ca domnia-sa este nepoata, dupa mama, a marelui Octavian Goga! Atat!

Centrul de investigatii parapsihologice A.A.P.E.S.
Coordonator: Radu Botez (parapsiholog)
www.parapsiholog.ro