Portret psihoastrologic

Nascut la 17 august 1959, in Bucuresti, cunoscutul actor de teatru, film si televiziune, Claudiu Bleont, se numara printre nativii zodiei Leu. Soarele in Leu predestineaza nativului vitalitate, o vointa puternica si multa creativitate, care il va ajuta mai tarziu in cariera artistica. Totodata, Soarele in Leu arata popularitate, dar si mandrie, spirit ambitios, dar si o fire orgolioasa. Este semn Fix, avand elementul Foc si energie (+) Masculina. Tandem chromatic in aura Verde(predominatnt) si Galben(secundar) cu un coieficient bioenergetic de 9,2. Nativul are Mijlocul Cerului in Leu, ceea ce ii predestineaza o cariera in domeniul artistic, cum este actoria, iar el a urmat neabatut aceste predestinari. Dupa absolvirea liceului german din Bucuresti, isi continua studiile la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L.Caragiale”, incepute in anul 1979 si terminate in 1983. Inca din anii de studentie, nativul a debutat in teatru in anul 1980, iar dupa absolvire a fost repartizat la Teatrul de Stat din Petrosani, unde a ramas pana in anul 1990, cand s-a angajat la Teatrul National “I.L.Caragiale” din Bucuresti. Astrele au fost foarte binevoitoare cu nativul inzestrandu-l cu tot ce trebuie pentru a deveni un bun actor. Astfel, Luna situata in casa astrologica III ii inlesneste nativului o buna memorie pentru rolurile sale si o buna capacitate de exprimare artistica; Venus in casa X i-a predestinat si ea o cariera artistica, facandu-l doritor de faima; la randul sau, Jupiter in casa I aduce nativului simtul valorii de sine. Cu aceste inzestrari, urmeaza o cariera artistica bogata in roluri diverse, numeroase participari la festivaluri si turnee internationale, in: Marea Britanie, Franta, Italia, Brazilia, Grecia, Portugalia si, de asemenea, va avea o filmografie bogata. Daca viata profesionala cunoaste succesul, in viata personala nativul a avut trei casatorii si tot atatea divorturi, deocamdata. Insa, fructuoasa activitate artistica a nativului i-a adus numeroase satisfactii sub forma premiilor si distinctiilor care i-au fost acordate. Astfel, cateva dintre acestea sunt: Diploma de Onoare ACIN-1984 si Ordinul si Medalia “Meritul Cultural”, in grad de Cavaler in 2004, “in semn de apreciere a intregii activitati si pentru daruirea si talentul pus in slujba artei scenice si a spectacolului”.

Alte sisteme divinatorii

In zodiacul chinezesc este nascut in Anul Mistretului de Pamant, unde acest ultim element – Pamantul – ii confera simt practic, spirit de organizare si eficienta. Calm, rabdator si prudent, nativul va avea de toate in viata, inclusiv un car de noroc.
In zodiacul celtic este Curmal, cu o fire impetuoasa, razbatatoare, ce nu cunoaste cuvantul imposibil. Este foarte talentat, are un spirit aventuros si este plin de optimism.
In zodiacul Indiei este Urs, foarte curajos, care dispune de o sanatate cat pentru doi si este foarte prietenos.
Numerologie. Destinul sau poarta numarul 4, care inseamna “viata ce constituie munca si realizari concrete”. Este un drum ce favorizeaza succesul si permite o reusita solida; iar calitatile necesare pentru asumarea lui sunt: talentul, dragostea pentru munca bine facuta si perseverenta.
Tarot. Dupa numarul zilei de nastere – 17, cartea a 17-a a Arcanei Majore este XVII-Steaua, cartea sperantei, care arata increderea si clarviziunea viitorului si a celor planuite. XVII-Steaua prevesteste o reusita imbucuratoare.

Schita karmica

Cu Nodul Nord in Balanta, nativul a avut in viata anterioara un trecut aventuros; in viata prezenta independenta si dorinta de libertate mostenite din trecut ii ingreuneaza relatiile cu partenera de viata, caci el nu prea sacrifica nimic in favoarea altora. Pe de o parte se simte sufocat in legaturile afective, pe de alta parte suporta greu singuratatea. Trebuie sa invete lectia karmica a legaturilor afective armonioase, prin formarea capacitatii de acomodare. El trebuie sa plateasca datoria karmica din viata anterioara, iar problema pe care trebuie sa o rezolve in aceasta viata este tocmai adaptarea.


Radu Botez – parapsiholog – Senior Editor
Co-autor a Ediţiei de colecţie: “Între psihologie şi parapsihologie” – click aici
www.parapsiholog.ro