Ce au in comun Luminita Anghel, Simona Amanar si Diana Lupescu cu Vladimir Putin?
In nici un caz culoarea aurei. Doar ziua de nastere – 7 octombrie.
Cu o aura dubla, albastru (89%) si cu un subtil verde (11%), Putin este reprezentantul clasic al numarului 7 secondat de planeta acvatica Neptun. Intuitia este elementul cheie a celor cu aura albastru-verde si cu un coeficient bioenergetic de 10,1.
Carul de Lupta este simbolul ocult al semnului numerologic din Arcanele Majore ale Tarotului Egiptean. Asadar, avem un luptator prin definitie, chiar daca uneori metodele acestuia nu sunt pe placul majoritatii. Scopul scuza mijloacele? Se pare ca da, atata timp cat echilibrul psihic predomina actiunile de baza.
Situatia se schimba radical in cazul spectrului sentimental, unde avem de-a face cu un om tandru, sensibil si atent.

Acestui semn al zodiacului – Balanta, sub care s-a nascut Vladimir Putin, vechii magi ii atribuiau o dubla facultate si, dupa parerea lor, nativii acestui semn sunt ori foarte buni, ori foarte rai. De altfel, Vladimir Putin este o Balanta atipica: poarta semnul mediei, al masurii, al semitonurilor, al justitiei si echilibrului. In unele momente ale vietii da dovada de o agresivitate cuceritoare ; facultatea sa de analiza minutioasa si simtul sau de echilibru il avantajeaza atunci cand face apel la decizii de arbitraj. Si, trebuie sa recunoastem, „țarul” Federatiei Ruse e pus mereu in astfel de situatii. Temperament de tip motor, are influenta asupra lui insusi, dar si asupra celorlalti. Domina la Putin activitatea voluntara si gustul pentru a comanda. Conform predestinarilor sale, liderul de la Kremlin este o persoanalitate foarte rationala, cu o logica fara cusur, fiind o persoana gentila, sociabila si manierata. Nu are talentul introspectiei si de aceea va exista intotdeauna un contrast straniu intre anumite situatii in care el intelege foarte just o stare de lucruri si altele in care pare limitat si confuz.

Presedintele Putin este in zodiacul arboricol Scorus; aceasta il caracterizeaza ca fiind ambitios si posesor al artei de a-si valorifica bine atu-urile, devenind uneori chiar stralucitor. Adesea poate fi nefericit, desi nu o arata. O alta caracteristica o ofera zodiacul mayas, unde este zugravit ca o personalitate binevoitoare, care uraste rutina. Este predispus sa aiba probleme cu vezica si rinichii. Ca practicant al artelor martiale (vi-l amintiti pe Putin facand o astfel de demonstratie, echipat corespunzator?) si, cu toate ca predestinarea lui este pentru rezistenta si o remarcabila capacitate de recuperare, este necesar ca el sa-si asigure intotdeauna somnul necesar refacerii fortelor, altfel se poate dezechilibra pe toate planurile.
Si, nu-i asa? „Ţarul” tuturor rusilor, cum i se spune, trebuie sa fie o persoana foarte echilibrata.

Schita karmica

Intr-o viata anterioara, nativul a…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici


Radu Botez – parapsiholog – Senior Editor
Co-autor a Ediţiei de colecţie: “Între psihologie şi parapsihologie” – click aici
www.parapsiholog.ro