Portret psihoastrologic

Nascut la Craiova in 14 iunie 1980, Mihai Bobonete a devenit unul dintre cei mai cunoscuti actori de stand-up comedy de la noi. Dar nu numai atat: este si om de televiziune, joaca in diverse filme si conduce propria scoala de improvizatie. In harta sa natala (horoscop), Soarele este pozitionat in zodia Gemeni, care, prin excelenta a dat personalitati artistice numeroase; iar nativul Mihai Bobonete, fiind nativ Gemeni, a avut predestinari certe pentru a avea succes in domeniul artistic. Zodia Gemeni este o zona duala; nativul a avut si el alegeri duale; intai a intrat la Facultatea de Electonica, apoi a renuntat la aceasta si a ales Facultatea de Teatru a Universitatii “Spiru Haret”, unde a studiat actoria. Nu a terminat pe nici una din ele, preferand sa intre direct in focul actiunii, adeverind predestinarea Soarelui in Gemeni , care i-a conferit o fire schimbatoare, adaptabilitate, agerime, dar si curiozitate si, ce este mai important: spirit comunicativ si talent. De altfel, cea implicata profund in conferirea unei bune doze de talent nativului Bobonete este planeta Venus, si ea in zodia Gemeni in casa a III-a, care a supralicitat in a-i conferi spirit de comunicare, dragoste pentru cariera, o profesie artistica si relatii armonioase cu cei din aceeasi profesie. Talentul oratoric si umorul, nelipsit la cei care fac stand-up comedy, vine din influentele trigonului Mercur-Uranus, care aduc cu ele inventivitate, indemanare mentala, memorie excelenta si talent in comunicarea cu publicul. Buna relatie cu publicul i-a fost predestinata de Luna in casa a XI-a. Chiar unele aspecte, de obicei nefavorabile, cum este cuadratura dintre Saturn si Neptun, chiar si aceasta ii asigura nativului, intre altele, accesul la talent artistic. Cu astfel de predestinari favorabile, nativul incepe in 2003 sa practice stand-up comedy si o face cu succes; ca urmare, va juca in filme marca ProTv, va aparea in “Neata cu Ravan si Dani”, iar dupa un sezon cu acestia il regasim din nou la ProTv in “Serviciul Roman de Comedie” alaturi de Toni Grecu. A fost si co-prezentator al reality show-ului “Sunt celebru, scoate-ma de aici!” alaturi de Cabral, difuzat tot pe ProTv. Din 2012 pana in prezent, nativul devine personajul Bobita, carciumarul satului din serialul de comedie “Las Fierbinti”, rol care ii aduce consacrarea si un imens succes. Vocea lui Olaf “cel mai prietenos om de zapada”, din filmul produs de Studiourile Disney, intitulat “Frozen” (tradus la noi: “Regatul de Gheata”), vocea acestuia a fost cea a lui Bobonete, acest dublaj nefiind singurul. Nativul a infiintat si o Scoala de Improvizatie si, impreuna cu mai multi tineri talentati a jucat in spectacole de stand-up comedy la cafeneaua DEKO, apoi la Teatrul de Comedie si Teatrul “Godot”. Nativul impaca bine viata sa profesionala cu viata de familie; este casatorit de ani buni si are doi copii.

Psihologic vorbind, nativul este o persoana modesta, adaptabila, practica si prudenta, cu simt critic si analitic; are o personalitate precisa, perfectionista, in cautarea imbunatatirii continue. Este energic, curajos si pasionat de ceea ce face, dar si independent, dinamic si combativ. Sunt aspecte tipice celor care au in aura culoarea verde si un coeficient bioenergetic de 9,9. Prudenta, disciplina, increderea si calmul sunt, de asemenea, calitati proprii personalitatii sale.

In zodiacul chinezesc este nascut in Anul Maimutei de Metal. Acest ultim element, Metalul, confera nativului Bobonete ambitie, hotarare, fermitate si tenacitate, pe care el le-a folosit pentru a-si cladi cariera de succes. Trasaturile definitorii ale nativului sunt inteligenta si intuitia, iar idealul sau: sa iasa din comun prin ceea ce face, iar el chiar iese din comun, caci nu multi fac stand-up comedy la noi in tara sis a aiba si succes.

In zodiacul celtic este Salcie, care impresioneaza nu atat in frumusete, cat prin personalitatea sa. Salcia are nevoie de o ambianta plina de caldura si de atentia celorlalti; primul deziderat se implineste in familia sa, iar cel de al doilea, atat din partea celor dragi, cat si din partea publicului sau.

In zodiacul Indiei este Diamant, care straluceste prin creatiile sale actoricesti. Ii place asta si daca nu primeste dovezi ca este asa, se simte nelinistit. Dar, desigur, el este cunoscut, recunoscut si apreciat.

In numerologie, destinul sau poarta cifra 2, care inseamna o viata in colaborare si armonie cu ceilalti. Este un destin care favorizeaza afectiunea si prietenia. Nativul le-a gasit pe amandoua: afectiune in familie si prietenia in mediul actoricesc. Cifra 2 reprezinta un destin care comporta multe viraje (desele sale schimbari de domiciliu o dovedesc), iar reusita vine odata cu timpul, dar poate veni si in mod neasteptat cu ajutorul altora. La nativul Bobonete aceste doua posibilitati s-au combint si, la o varsta tanara, el a devenit vedeta. Calitatile necesare pentru asumarea acestui destin sunt: diplomatia, rabdarea si echilibrul.

In Tarot, arcana XIV-Cumpatarea este semnificativa pentru cei nascuti in data de 14, cum este nativul Bobonete. Aceasta arcana simbolizeaza experienta benefica de a fi sanatos si echilibrat sufleteste, de a ne respecta si aprecia pe noi insine si de a fi totodata, ca rezultat al acestei atitudini, in armonie cu tot ce ne inconjoara. Iar nativul chiar asa este!

Schita karmica

Este posbil ca intr-o viata anterioara, nativul sa fi fost inconjurat de oameni care il sprijineau in rezolvarea problemelor. In viata prezenta, s-a nascut cu misiunea karmica de a-si dezvolta creativitateas si asta numai prin forte proprii. Aceasta lectie karmica el a rezolvat-o parasind studiile si intrand in “focul luptei”, luand viata in piept si construindu-si o cariera prin propriile puteri. Daca in vieti anterioare nu a putut crea ceva de unul singur, in viata actuala, o alta lectie karmica ii cere formarea unei gandiri proprii, dezvoltarea increderii in sine si in talentul sau, precum si dragostea fata de oameni. El si-a creat de unul singur cariera, iar dragostea pentru oameni si-o manifesta prin profesia sa, care se sprijina pe dictonul “ridendo castigat mores” (razand corectam moravurile). Iar asta inseamna: stand-up comedy!

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com