Nativul Berbec pleacă din relaţie când: este obligat să ia decizii cu care nu este de acord, când este făcut gelos, când partenerul este pesimist, depresiv, bănuitor, fricos, lipsit de orice iniţiativa de a schimba ceva, dacă nu are parte de pasiune şi de o viaţă sexuală activă (este foarte pasional).

Nativul Taur pleacă atunci când: respingeţi bunătatea şi afectivitatea de care dă dovadă, oferiţi ocazii de a fi gelos, respingeţi dorinţa sa de a avea proprietăţi şi acumulări materiale, dacă sunteţi neglijent şi neîngrijit, igiena personală ocupând un loc foarte important în existenţa sa. Iubeşte frumosul, arta, curăţenia şi face cu plăcere tot ce-i place. Este gelos şi face prăpăd în jurul său dacă îl provocaţi. Generozitatea poate fi punctul său forte.

Nativul Gemeni nu suportă posesivitatea, tonul ridicat, ordinele şi se plictiseşte foarte repede, mai ales atunci când nu-i este stimulată inteligenţa. Bărbatul Gemeni poate deveni foarte periculos sub influenţa alcoolului. Pleacă întotdeauna când este îngrădit şi se înţelege bine doar cu persoanele tolerante şi calme.

Nativul Rac deşi se spune că este familistul Zodiacului, părăseşte când este lipsit de confortul material la care a sperat, când nu se simte iubit de cel/cea pe care îl iubeşte. Nu suporta agresivitatea… de niciun fel. Îşi doreşte neapărat câţiva urmaşi, de apariţia cărora depinde foarte mult stabilitatea cuplului. Este puţin gourmand şi urăşte limitările când este vorba de mâncare.

Nativului Leu nu-i place să fie eclipsat, are mare nevoie să fie admirat şi lăudat, mai ales când merită. Se simte bine numai în poziţia de lider. Preferă partenerii de tip TROFEU, la fel de strălucitori ca şi ei… frumoşi, deştepţi, descurcăreţi. Când este gelos devine foarte agresiv verbal, ceea ce nu-l caracterizează. Nu-i acceptă pe cei care-l critică, pe cei nesociabili, pe cei sub nivelul său intelectual. Este foarte pretenţios şi cere mult de la cel/cea care are curajul să intre într-o relaţie cu el. Este generos cu cei care îl fac să se simtă bine şi care îl ajuta în vreun fel. Poate ierta, depinde doar de ce şi cât primeşte în schimb.

Nativul Fecioară nu suportă risipa, adoră investitorii şi iniţiatorii de a construi ceva durabil. Au mare grijă ca tot ce achiziţionează să fie folositor. La gelozie nu se manifestă violent, pentru că nu prea au prilejul. Sunt atât de atenţi când îşi aleg partenerul încât este o raritate să greşească. Sunt analitici şi sancţionează drastic pe cei care-i supăra în vreun fel.

Nativul Balanţă cauta armonie, echilibru, iubire în orice relaţie pe care o construieşte. Adoră să fie îngrijit, sfătuit, neapărat cu blândeţe. Preferă pe cei care au aceleaşi principii şi valori. Insatisfacţiile de orice fel îl fac să părăsească relaţia fără niciun regret.

Nativul Scorpion pleacă dacă încercaţi să-l dominaţi şi să-l controlaţi. Este un mare senzual şi cere foarte mult pe acest segment. Inteligenţa sa este practică şi foarte ascuţită. Gelos este un mare pericol deoarece se răzbună pe toţi cei care au trădat. Apreciază familia şi valorile ei, îşi divinezeaza copiii, nepoţii şi îşi respectă partenerul, mai ales dacă acesta se lăsă condus de el.

Nativul Săgetător este un avangardist, dar pleacă rapid atunci când nu-i este acceptat nonconformismul. Nu suportă să comentaţi la adresa lui, va riposta fără întârziere. Când este supărat, face excese de tot felul. Dacă-l aduceţi în situaţia de a vă dispreţui, s-a terminat.

Nativul Capricorn este sobru, meticulos, consecvent şi perseverent. Pleacă dacă încercaţi să-i cheltuiţi banii, îndeosebi rezervele la care nu renunţa nici în ruptul capului. Detesta vulgaritatea, neseriozitatea, risipa, face sacrificii inimaginabile pentru cei pe care-I iubeşte. Este corect, direct şi cere acelaşi lucru de la partener. Când este jignit sau înşelat, nu mai există cale de împăcare. Are o mare problemă cu iertarea.

Nativul Vărsător pleacă imediat când îi este îngrădită libertatea şi când consideră că este reţinut sau oprit din drumul pe care şi l-a ales. Nu tolerează nedreptatea, nu suportă să fie limitat. Preferă să aleagă, nu să se aleagă pentru el, are valori spirituale şi se distanţează de toţi cei care nu le împărtăşesc. Ştie să spună te iubesc, dar prefera manifestările care o demonstrează şi mai puţin vorbele. Pleacă când nu-i respectaţi dorinţa de a-şi ajuta prietenii. Nu întâmplător se spune că nimic nu se compară cu un prieten Vărsător! Pot deveni geloşi, însă maschează cu multă pricepere acesta slăbiciune. Nu trebuie provocaţi pentru că se enervează rar, dar se manifestă zgomotos. Au o intuiţie fantastică, când simt că i-aţi păcălit urmează un „La revedere”… fără nicio vedere.

Nativul Peşte pleacă când se simte criticat, contrazis, neînţeles. Pentru a convieţui în pace cu el trebuie acceptat cu toată dualitatea pe care o are. Fidelitatea sa lasă de dorit, pentru că îi place să testeze şi să experimenteze cam tot ce este… disponibil.
Gelozia îl destabilizează total, predispunându-i la depresie sau la anumite excese, de care scapă greu. Sunt sensibili şi cred sincer în Divinitate, lăsând uşa deschisă tuturor celor care-şi doresc să intre în viaţa lor.

Fragment din articolul “De ce m-a părăsit?” scris de Mihaela-Theodora Popescu – Editor principal
Articolul integral îl puteți citi aici -> https://elystar.ro/de-ce-m-parasit/