Energiile care curg pe Pământ au o vibrație din ce în ce mai înaltă, corpul fizic începe să crească vibrațional și să ne dea semne din ce în ce mai clare atunci când ceva nu este benefic pentru el, când ceva nu mai rezonează cu el.

Oamenii se schimbă și unele lucruri nu vor mai rezona cu ei; ca atare, este necesar să fiți atenți la semnele pe care vi le dă corpul, la ce vă indică rezonanța.

Ce înseamnă să fiți atenți?
Înseamnă ca indiferent ce faceți în timpul zilei, să observați ce simțiți în corpul vostru cu privire la acel lucru/ acea persoană/ acea activitate/ acel loc/ acel anturaj/ acea mâncare/ acea băutură, etc.
Când te afli în prezența unui om, fii atent dacă rezonezi cu el sau nu, fii atent dacă acesta îți dă o stare de bine sau dimpotrivă, simți că te sleiește energetic sau corpul tău se crispează numai când îl vezi/ îi auzi vocea. Când urmărești jurnalele de știri, fii atent dacă ceea ce vezi/ auzi îți dă o stare de bine sau te umple de frică/ revoltă/ furie.

Asta este valabil pentru tot ceea ce „consumi” la nivel energetic – ce mănânci, ce bei, ce citești, ce asculți, ce vezi, dar și în ce loc te afli, în ce anturaj te afli, etc. Fiecare loc are o energie a sa, fiecare casă/ apartament are o energie a sa, fiecare om are o energie a sa, fiecare grup de oameni are o energie specifică, etc.

Totul este energie și este necesar să fii permanent atent cu ce energii interacționezi și să faci ajustările necesare – să faci alegeri în baza rezonanței, să faci alegeri care te înalță vibrațional, nu care te trag în jos, din punct de vedere vibrațional. Spre exemplu, să renunți la un anumit fel de mâncare sau la o anumită băutură, să nu-ți mai petreci timpul cu anumiți oameni, să pui punct anumitor relații, etc.

Franco DeNicola