Celebrul Albert Einstein, care a dat lumii nu mai putin celebra teorie a relativitatii, a fost la inceput un sceptic in privinta astrologiei, pentru ca, dupa ce a studiat-o sa spuna ca astrologia este o “stiinta, un elixir de viata pentru umanitate”. Din vremuri imemoriale, acest elixir a fost folosit de oameni pentru a cunoaste influentele astrale asupra vietilor lor, in timp coroborand-o cu unele ramuri ale parapsihologiei, pentru a obtine informatii mai multe si mai bogate. Astfel s-a nascut astro-investigatia parapsihologica, o modalitate excelenta pentru o cunoastere perfecta a predestinarii, evolutiei si viitorului. Cercetand si unele motivatii karmice ale evenimentelor din viata prezenta, astro-investigatia parapsihologica  devine mai amanuntita si poate aduce  rezolvari pentru problemele noastre, curente, de viata si de moarte.

Unele precizari
Conform Bibliei, omul Adam, impreuna cu Eva sa, au gustat din pomul cunoasterii din gradina Edenului; se pare insa ca n-au mancat deajuns din marul acela, caci “naravul” dorintei de cunoastere n-a disparut nici astazi. Astro-investigatia parapsihologica are darul de a satisface aceasta dorinta de cunoastere si, mai mult, ea este capabila sa reconsidere experientele noastre, oferindu-ne o noua viziune asupra vietii. Adaugand studiului astrologic si karmic, unele dintre abilitatile parapsihologice cum ar fi clarviziunea,  clarauditia, unele perceptii extrasenzoriale si citirea aurei, iar in unele cazuri utilizarea diverselor ritualuri (de exemplu: ritualul cu lumanari), astro-investigatia parapsihologica devine un instrument de cercetare extrem de complex si eficient, care va permite crearea unei viziuni largi asupra evenimentelor din viata noastra si care ne poate oferi unele solutii corecte  pentru problemele cu care ne confruntam.

…De viata si de moarte
De curand, un tanar a dorit afle care este cauza esecului sau repetat la examenele de promovare in profesiune, daca el se face vinovat de nereusita si daca da, unde anume greseste. Din astro-investigatia parapsihologica a reiesit ca persoana – altfel, o persoana inteligenta, cu bune cunostinte profesionale – era un orgolios, egocentrist, dornic sa experimenteze cat mai mult, pentru a-si putea etala talentele multiple, dar, din pacate, statea prost cu organizarea, nu stia sa-si foloseasca eficient resursele personale si nu accepta colaborarea. In urma astro-investigatiei parapsihologice au reiesit cateva solutii: persoana trebuia sa invete sa-si dirijeze resursele, sa-si finalizeze actiunile, dar mai ales, sa-si eficientizeze aceste actiuni si sa accepte colaborarea ca pe un instrument util de lucru. I s-a recomandat  si – mai multa perseverenta. Este foarte sigur ca a urmat aceste “instructiuni”, deoarece peste nici un an a obtinut promovarea mult dorita.

Intr-un alt caz, un cuplu de parinti batrani a dorit sa stie “cauza” mortii unicului lor fiu, care lasase in urma sa doi fii. De notat ca acesta era un barbat matur, medic realizat, care murise intr-un accident auto provocat de un sofer beat, care ulterior a intrat la puscarie. Din astro-investigatia parapsihologica a reiesit ca decesul fiului lor avea doua cauze: karma soferului si, mai ales, insusirea de catre cel ucis a tuturor lectiilor karmice reiesite din vietile anterioare si, prin urmare, plata integrala a datoriei karmice prin intreaga sa activitate umanitara si nu numai. Misiunea sa in aceasta viata era indeplinita – iar el putea sa treaca “dincolo”. Astfel, el a intrat intr-o alta reincarnare, curat, fara datorii karmice. Este de mentionat ca acel cuplu de batrani si-a mai alinat durerea pierderii suferite dupa ce au luat cunostinta de rezultatul astro-investigatiei parapsihologice. Lucru pentru care au si multumit in scris.

Sunt doar doua exemple, dar cazurile in care astro-investigatia este necesara si recomandata sunt multe si variate. Tanara care a fost ceruta in casatorie a dorit sa stie cine este cu adevarat pretendentul ei; mama ingrijorata care dorea sa afle viitorul copilul sau, care nu mai era chiar copil; persoana care dorea sa se inroleze in trupele care opereaza in strainatate si dorea sa stie care sunt perspectivele acestui pas si, daca sa-l faca sau nu; si multe alte cazuri si-au gasit rezolvarea prin astro-investigatia parapsihologica.

Precizare
Pentru astro-investigatia parapsihologica sunt necesare data, locul  si ora nasterii  persoanei si fotografia color. Si nu uitati: expunerea problemei dvs. este esentiala. (pe www.parapsiholog.ro)

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com