Ce visează în realitate

Mare iubitor de lucruri ieşite din comun, excentrice, Vărsătorul „visează” în viaţa reală neprevăzutul, enigma, misterul. Este preocupat de ocultism – mai mult sau mai puţin. Graţie spiritului său inovator, „visează” să lucreze în informatică, electronică şi tehnologii avansate. Fiind nu doar inteligent şi multilateral, ci şi foarte încrezător în viitor şi în omenire, „visează” să intre în contact cu persoane şi situaţii originale, pe care să le fructifice. De asemenea, „visează” să atingă succesul în profesie şi în viaţă, în general.

Ce visează în oniric

În subconştient, care este „regizorul” viselor noastre, Vărsătorul prezintă toate posibilităţile de vise. Cele mai multe dintre ele sunt însă vise inteligibile, raţionale, probabil prin contrapondere cu conştientul său extrem de frământat şi original. Psihologia viselor nativului Vărsător este un labirint în care te poţi pierde dacă nu urmăreşti „firul” trăirilor raţionale ale nativului, un labirint atât de încurcat, atât de neobişnuit. El poate avea un coşmar în copilărie care apoi să i se repete la intervale mari de timp. Uneori el inovează în vis găsind soluţii la diverse probleme. Emotiv, Vărsătorul crede în vise şi vrea să-i fie interpretate.

Reacţia la coşmaruri

Nativul Vărsător reacţionează în mod pozitiv la coşmaruri care de regulă, la el, se referă la subiecte ezoterice pe care le ia în serios, foarte serios.

Visele care se adeveresc

Există posibilitatea ca visele nopţii de Luni să se adeverească; ziua de Luni stă sub semnul Lunii şi al cifrelor 2 şi 8: dualitate, armonie, inovare. Visele nopţii de Luni sunt relaxante, pline de idei pentru Vărsător, dar fără mare şansă de interpretare.

Numărul ocult al viselor

Există un număr ocult al viselor nativului Vărsător, acesta fiind numărul 2, duada, originalitatea, diversitatea, armonia. Simbolistica viselor nopţii are mai multe componente: asociere, alianţă, cooperare pentru nou, înnoire, noutate.

Alb-negru sau color

Nativul visează 38% color şi 62% alb-negru.

Amintirea viselor

Vărsătorul îşi aminteşte în primele 3 ore de la trezire circa 50% din vis. Dar fiindcă îi place să-i fie interpretate visele, ţine un „jurnal de vise” în care le scrie înainte de a le uita. Face şi mici schiţe…

Fragment din cartea “Noul tău dicţionar de vise – Enciclopedia viselor pe înţelesul tuturor”
autor: Radu Botez (parapsiholog) – disponibila aici.