Imaginează-ţi puţin ce vibraţie se naşte când părinţii concep un copil după o ceartă, imaginează-ţi câţi copii sunt făcuţi după o beţie, imaginează-ţi câţi copii au fost concepuţi pentru a „agăţa” un partener, gândeşte-te câţi copii sunt născuţi în urma violurilor domestice, sau violenţe, analizează câţi copii au fost concepuţi din sex pur fără pic de emoţie!
Cum e imaginaţia ta? Continuăm.
Gândeşte-te la câţi copii au fost concepuţi pentru a întinde părinţilor un „pahar cu apă”, imaginează-ţi câţi copii au fost făcuţi că părinţii să nu rămână singuri la bătrâneţe, imaginează-ţi câţi copii au fost concepuţi pentru că aşa „TREBUIE”, imaginează-ţi câţi copii au fost concepuţi pentru că părinţilor le-a spus „inteligenţa” popii că „e momentul”, imaginează-ţi câţi copii au fost făcuţi pentru „marcarea teritoriului” în căsnicii de a doua, sau a treia, în care unul dintre soţi avea deja copii!
Se cam aduna aşa este? Continuăm. Imaginează-ţi câţi copii nu au fost de fapt doriţi, imaginează-ţi câţi copii au fost făcuţi la sfatul prietenilor, „ca să se joace cu copiii lor şi să fie în aceeaşi clasă”, imaginează-ţi câţi părinţi au vrut să avorteze, imaginează-ţi câţi copii au fost făcuţi ca frăţior, sau surioara, ca să „nu se plictisească” primul născut sau „să aibă dragă cu cine să se joace în casa”, imaginează-ţi câţi părinţi s-au supărat şi nu au primit cu bucurie vestea sarcinii, imaginează-ţi câţi părinţi au strâmbat din nas când nu le-a convenit sexul copilului, imaginează-ţi câţi părinţi nu au fost fericiţi pentru că au primit gemeni sau tripleţi sau mai mulţi în aceeaşi sarcină!
S-au cam adunat nişte copii aşa este? Bun, acum am să-ţi spun ceva. Nu-ţi imaginezi, e tocmai o parte din realitatea în care tu trăieşti!

Drepturile de autor ale acestui articol aparțin Asociației de Astrologie şi Parapsihologie Ely Star – A.A.P.E.S.
www.aapes.ro