Cum va influenteaza planetele personale

Marte intra in Scorpion pe 9 decembrie, iar energia generata de el o puteti folosi pentru oportunitati financiare, proiecte diverse si aventuri, oportunitati care va permit sa aveti o mai mare stabilitate si siguranta in viata dvs. Nu veti lua decizii pe negandite, ci va veti concentra inainte de a face urmatorul pas. Dar cand veti incepe, veti merge pana la capat.

Venus intra in Sagetator pe 1 decembrie, unde ramane pana la 25 decembrie, cand intra in Capricorn. Este o perioada febrila de munca si alergatura. In demersurile dvs. pentru pregatirea sarbatorilor puteti apela la ajutorul rudelor sau vecinilor pentru ca surpriza sa fie deplina pentru familie.

Mercur in Sagetator, devine retrograd la 3 decembrie. In urmatoarele saptamani, puteti avea probleme de comunicare, sa va exprimati dificil sau puteti sa fiti lipsiti de concentrare mentala. Cum s-ar zice, veti fi un pic “imprastiati”, ceea ce face dificil sa aveti idei noi sau sa indepliniti toate planurile pe care vi le-ati facut. Nu va incarcati cu prea multe sarcini si incercati sa va focusati pe cele mai importante.

Soarele intra pe 21 decembrie in Capricorn, unde il intalneste pe Saturn si unde i se alatura la 25 decembrie Venus. Acest triumvirat calduros, serios si benefic, face ca lucrurile in casa si in familie sa se aseze de la sine in cel mai favorabil mod. Bineinteles, cu ajutorul dvs.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina va fi in Gemeni pe 3 decembrie. Va veti concentra pe planuri, proiecte si idei mari, ceea ce e bine. Insa asta poate fi in detrimental lucrurilor mici, a detaliilor, ceea ce nu mai e asa de bine. Trebuie sa existe o masura in toate. Ar trebui sa fiti mai deschisi si fata de opiniile celorlalti, nu doar fata de cele proprii.

Luna Noua are loc in Sagetator pe 18 decembri, in acelasi semn fiind si Mercur-retrograd, ceea ce face ca momentul acesta sa fie bun pentru o a doua sansa. Pentru dvs. aceasta inseamna revizuirea unei idei mai vechi, a unui plan pe termen scurt, reinvatarea unei deprinderi, o noua opinie, cautarea de noi informatii sau gasirea unui alt mod de exprimare.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Deoarece Saturn intra pe 20 decembrie in Capricorn, domiciliul sau, unde este foarte puternic si unde va ramane pana in anul 2020, acest tranzit poate fi foarte important pentru dvs., iar anul de inceput al acestui tranzit – 2018 – este, de asemenea foarte important, deoarece marcheaza viata de familie, familia, emotiile si fundamentele vietii, in general. Este posibil sa optati pentru un stil de viata mai simplu, deoarece s-ar putea sa va simtiti limitat sau restrictionat; va puteti apropia mai mult de o familie sau alta (familia generica sau cea personala), concentrandu-va asupra a ceea ce este si ce inseamna familia pentru dvs. Din punct de vedere emotional poate nu veti fi chiar atat de expresivi, insa trebuie sa lucrati mai mult pentru a va intelege mai bine nevoile emotionale. Acest transit saturnian poate fi momentul pentru a incepe de la baza un mare proiect. Uneori veti simti nevoia sa va intoarceti la radacini (strabuni, locuri natale). Saturn va vrea mai buni, dati-i satisfactie!

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®