Cum va influenteaza planetele retrograde

Marte intra in Scorpion pe 9 decembrie si acum puteti observa o crestere a energiei mentale. Veti avea idei si planuri noi, va veti implica mai mult in lucrul cu ceilalti, va impartasiti gandurile si ideile, identificandu-va mai puternic cu propriile idei, opinii si planuri. Va veti concentra pe o varietate de interese, cautand sa fiti cat mai pozitivi in privinta viziunii dvs. Daca la un moment dat simtiti ca va pierdeti interesul, este necesar sa evitati asta, caci ideile, ca si gandurile, pot zbura.

Venus intra in Sagetator pe 1 decembrie, unde va ramane pana la 25 decembrie. Aceasta perioada poate fi dedicata pregatirii caminului si familiei pentru perioada sarbatorilor, astfel incat grija dvs. pentru tot ce este necesar in aceste imprejurari, sa dea rezultate pozitive. Pe 25 decembrie, Venus se alatura Soarelui in Capricorn, ambele emanand energii benefice.

Mercur, guvernatorul zodiei dvs., intra in mers aparent retrograd in Sagetator.pe 3 decembrie. Cand e retrograd, Mercur va poate pune “bete-n roate” si e adevarat ca in  aceasta perioada de pregatiri intense, puteti intampina unele mici tracasari. E drept ca puteti fi foarte agitati sau simtiti nevoia de sprijin; sensibilitatea dvs. e marita si pot sa apara neintelegeri cu o ruda. Pe tot parcursul retrogradarii lui Mercur, veti fi destul de agitati, dar incercati sa stapaniti situatia cu calm.

Soarele este cel care va vine in ajutor, caci intra in Capricorn pe 21 decembrie, unde i se alatura la 25 decembrie si Venus-Micul Benefic. Veti deveni mai afectuosi, mai creativi si mai dedicati celor dragi din viata dvs.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina va fi la 3 decembrie in zodia Gemeni.  Ea poate aduce recompense pentru ceea ce ati lucrat din greu si rasplata pentru modul inteligent in care ati tratat munca, trecand peste obstacole si intarzieri. Poate ca v-ati concentrat uneori prea mult pe exterior, neglijand viata dvs. interioara, ceea ce impune un echilibru intre acestea.

Luna Noua din 18 decembrie va fi in Sagetator, acolo unde se afla si Mercur-retrograd, iar asta inseamna de obicei un moment potrivit pentru o a doua sansa. Pentru dvs. aceasta inseamna o reintalnire cu familia pe care nu ati vazut-o de mult, revenirea intr-un loc in care ati trait inainte, poate restaurarea sau remodelarea a ceva, ori redecorarea casei sau reconectarea cu sinele dvs. emotional.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Saturn intra in Capricorn pe 20 decembrie si va ramane acolo pana in anul 2020. Iata de ce, acest tranzit poate fi foarte important pentru dvs., mai ales pentru ca el se refera la dragostea din viata dvs. Veti putea invata multe despre iubire in timpul acestui tranzit, desi acestea pot fi o lectie dureroasa. Primul an – 2018 – este un an de baza in acest domeniu, an in care va concentrati pe ceea ce doriti de la dragoste, poate va indragostiti, poate doriti sa investiti mai mult intr-o relatie sau poate doriti sa abandonati una. Saturn doreste ca dvs. sa fiti mai organizati si mai hotarati in dragoste; sa intelegeti mai bine ce va place cel mai mult si ce ati dori de la persoana iubita. Este semnificativ faptul ca modul nesanatos, superficial, de a trata relatiile de dragoste, poate fi “amendat” drastic de catre sobrul Saturn.

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®