Cum va influenteaza planetele personale

Marte intra in Scorpion pe 9 decembrie, de unde va aduce o energie mai puternica si o putere de munca indoita. Veti fi mai concentrati in plan profesional, mai constiinciosi si mai practici. Veti avea mai multa energie pe masura ce munciti mai mult; supravegheati-va, caci asta poate aduce stres. Va fi o perioada buna pentru a va imbunatati viata de zi cu zi si stilul de viata, caci veti fi mai productivi si mai eficienti.

Venus intra Sagetator pe 1 decembrie si sta acolo pana la 25 decembrie, cand intra in Capricorn. Pana atunci, ea va face sa va analizati nazuintele, aspiratiile si visele, fie ca ele se refera la dragoste sau la probleme materiale. Va trebui sa  aflati cat sunt de realiste si sa gasiti cea mai buna cale pentru realizarea lor.

Mercur in Sagetator, devine retrograd pe 3 decembrie, pana pe 23 decembrie. Pana atunci veti avea zile destul de dificile in relatiile dvs. si in modul cum tratati cu oamenii. Este posibil sa aveti dificultati de comunicare si trebuie sa va straduiti sa deveniti un ascultator mai bun. Deschideti-va mintea: priviti lucrurile din ambele puncte de vedere. In fine, fiti rabdatori cu dvs. insiva.

Soarele intra in Capricorn pe 21 decembrie, iar Venus I se alatura pe 25 decembrie. Veti beneficia de legaturi emotionale mai puternice, care va pot ajuta sa va stabilizati. Va veti concentra pe planuri de schimbare si transformare benefice, care sa minimalizeze posibilele daune, cauzate de retrogradarea mercuriana si cea a octavei superioare – Uranus.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina va fi in semnul dvs. – Gemeni – pe 3 decembrie. Acest lucru va poate exacerba emotiile si va poate face mai sensibili, mai ales fata de cei indragiti. Va puteti exprima intr-o maniera mult mai relaxata, dar, atentie, asta poate duce la provocari. Lucrati asupra dvs. si a emotiilor dvs. Nu va descarcati sufletul in fata oricui.

Luna Noua are loc in Sagetator pe 18 decembrie, in acelasi semn in care este si Mercur-retrograd , iar acesta este, de obicei, un moment bun pentru a folosi o a doua sansa ce ne este oferita sau pe care o oferim. Pentru dvs. aceasta ar putea fi reintalnirea cu persoane din trecut, o reconsiderare si reinnoire a unui plan sau proiect, restabilirea echilibrului sau redescoperirea surselor de pace si liniste.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Saturn intra pe 20 decembrie in Capricorn, domiciliul sau unde este cel mai puternic si va ramane acolo pana in 2020, iar Anul Nou 2018 va fi inceputul – baza – unei perioade foarte serioasa si intensa. Va trebui sa sondati adanc in interiorul dvs., sa scoateti la lumina lucrurile despre care nu vreti sa mai stiti, sa le expuneti in lumina realitatii si… sa terminati cu ele, caci va impiedica progresul. Poate fi un moment emotional, dar el va poate face mai puternici. Saturn vrea sa va transformati intr-o versiune mai buna a dvs., cineva mai puternic, cu vointa si care poate trece peste orice. Pare o provocare majora. Nu-i asa?

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®