Cum va influenteaza planetele personale

Marte, guvernatorul zodiei dvs. intra in Scorpion pe 9 decembrie, aducandu-va un spor de energie, pe care o puteti pune in slujba a tot ceea ce va pasioneaza: aventuri, relatii sau investitii. Va puteti concentra asupra legaturilor emotionale pe care le aveti cu ceilalti, dorind sa va simtiti aproape de cei care va intereseaza cel mai mult. Puteti sa va ganditi la gasirea unor oportunitati reciproc avantajoase si sa lucrati la probleme financiare care implica si alti oameni.

Venus intra in Sagetator pe 1 decembrie, aducandu-va dorinta  de a medita la aspiratiile dvs. spirituale si va favorizeaza calatoriile lungi in aceasta perioada. Dupa ce se alatura Soarelui in Capricorn, pe 25 decembrie, veti fi mai plini de energie si dragoste pentru cei apropiati.

Mercur devine retrograd in Sagetator pe 3 decembrie si este posibil sa va simtiti nelinistiti,  sufocati, ca si cum nu aveti spatiu de actiune din partea celorlalti. Totusi va fi un moment bun pentru a invata ceva nou, poate sansa de a gasi noi oportunitati.

Soarele in Capricorn din 21 decembrie va face mai ambitiosi si mai plini de incredere daca va concentrati pe scopurile si ambitiile dvs. Sunt posibile intalniri fructuoase cu persoane importante, poate mai mature sau lideri.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina are loc in zodia Gemeni pe 3 decembrie si este posibil sa simtiti ca vreti sa spuneti mai mult sau ceva ce aveti pe suflet; va trebui sa va alegeti cu grija cuvintele, sa va sortati ideile, pentru a va fi mai usor sa va exprimati simtamintele.

Luna Noua va fi pe 18 decembrie, in Sagetator, aceeasi zodie in care Mercur este retrograd, iar asta inseamna ca e un moment bun pentru o a doua sansa. Pentru dvs. poate fi  a doua sansa pentru a invata, a vorbi, a calatori, a va extinde sau a experimenta. Veti avea un optimism reinnoit si va veti simti mai bine in ambientul dvs.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Deoarece pe 20 decembrie Saturn intra in Capricorn (al carui guvernator este si unde isi are domiciliul), unde va ramane pana in 2020, acest tranzit poate fi foarte important pentru dvs. in ceea ce priveste ambitiile si obiectivele in viata, dar si modul de a le realiza. In urmatorii trei ani, incepand cu 2018, unii vor face progrese uriase, altii se vor simti dezorientati. Saturn vrea ca dvs. sa avansati in viata! El vrea sa aveti un scop si un plan, sa fiti responsabili, etici si disciplinati in abordarea planului de viata, sa lucrati cu pasiune la progresul dvs. Daca faceti lucrurile asa cum trebuie, acest tranzit al lui Saturn poate fi unul excelent pentru dvs. Daca nu – nu!

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®