Cum va influenteaza planetele personale

Marte intra in Scorpion pe 9 decembrie si de acolo va inzestreaza cu multa energie. Va veti simti mai indrazneti, mai aventurosi si veti privi lumea cu alti ochi si cu o perspectiva mai optimista. Veti dori expansiune si explorare, pentru a invata si a progresa, veti vrea sa experimentati mai mult din tot ceea ce este posibil. Va veti creea noi oportunitati de a calatori, a invata, a scrie sau a vorbi, pentru progresul personal.

Venus intra pe 1 decembrie in Sagetator, unde sta pana la  25 decembrie, cand intra in Capricorn alaturi de Soare si de planeta Saturn. Puteti fi preocupati in aceasta perioada de modul cum sunteti priviti in societate sau cum sunteti apreciati in profesiune. Ar fi ca un mic bilant inainte de incheierea anului 2017, iar rezultatele sunt destul de bune.

Mercur si el in Sagetator, intra in mers aparent retrograd pe

3 decembrie, pana pe 23 decembrie. In aceasta perioada, cum Mercur-retrograd nu este prea placut, puteti intampina probleme diverse in legatura cu obiectivele si ambitiile dvs., responsabilitatile si disciplinarea dvs., sau puteti fi lipsiti de concentrare sau maturitate. Este posibil sa evitati responsabilitatile, sa fiti mai imprudenti si sa va confruntati cu diverse intarzieri, sa faceti o impresie proasta sau sa faceti pasi inapoi. Prin urmare, este un moment bun sa va opriti inaintarea pe aceasta cale, sa luati o pauza si sa cautati remedii pentru aceste esecuri. Unul dintre acestea poate fi reintrarea lui Mercur in mers direct pe 23 decembrie!..

Soarele intra in Capricorn pe 21 decembrie, alaturandu-se lui Saturn, iar langa ei va veni si Micul Benefic-Venus pe 25 decembrie. Acum preocuparile dvs. se concentreaza pe prieteni sau pe vise, pe cauzele schimbarilor vietii si pe urmarile lor.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina va fi pe 3 decembrie in Gemeni si ea poate scoate la iveala nevoile dvs. emotionale, pe care ati putea sa va concentrati acum. Puteti fi mai sensibili si asta va poate face lipsiti de obiectivitate, mai subiectivi. Incercati sa nu va lasati prinsi atat de mult in trairile dvs. emotionale, incat sa va lipsiti de ceea ce se intampla in jurul dvs., in realitate.

Luna Noua apare pe 18 decembrie in Sagetator, acolo unde Mercur este retrograd. In mod traditional, se poate considera ca acesta este momentul potrivit pentru o a doua sansa. Pentru dvs., aceasta poate insemna sa urmariti o mai veche oportunitate de a atinge un obiectiv, revederea cu o persoana mai in varsta sau un mentor,  reincercarea de a face cuiva o impresie mai buna sau, pur si simplu, de a lua asupra dvs. o responsabilitate mai veche.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Saturn intra pe 18 decembrie anul acesta in Capricorn, al carui guvernator este si va ramane acolo pana in anul 2020, ceea ce face din acest tranzit, unul foarte important pentru dvs. Primul an din cei trei ai acestui tranzit este 2018, an in care Saturn va poate afecta visele, prieteniile si schimbarile din viata dvs. S-ar putea sa simtiti ca trebuie sa va focusati pe vise mai realiste, sa renuntati la cele fara sanse; dar cel mai bine si mai sanatos ar fi sa lucrati asupra realitatilor. Unii prieteni vor iesi din viata dvs., dar sunt dintre aceia care se folosesc de dvs. sau prietenii in care nu ati investit atat de mult cat credeati initial. Schimbarile din viata dvs. cer sa fiti pregatiti; nu luati masuri negandite si fiti cat de precauti puteti fi. Saturn va cere sa fiti cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant.

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®