Cum va influenteaza planetele personale

 

Marte intra in Scorpion pe 9 decembrie. Va veti simti mai bine energizat avand alaturi un partener/a, cineva care va poate ajuta, inveseli sau sprijini. Veti face multe noi cunostinte si veti simti dorinta de a face mai mult pentru altii, decat pentru dvs. Veti fi mai echilibrati, mai intelegatori si foarte placuti.

Venus intra pe 1 decembrie in Sagetator, facandu-i pe cei singuri mai preocupati sa aiba o relatie, iar pe cei angajati in relatii precum concubinajul, casatoria sau prietenia amoroasa, sa puna relatia lor in prim-plan. Si vor face aceasta, mai energic din 25 decembrie, cand Venus intra in Capricorn  alaturi de Soare.

Mercur devine retrograd in Sagetator pe 3 decembrie. In perioada urmatoare este posibil sa luptati cu emotii extreme, sa va suparati, sa aveti o stare proasta. Incercati sa gasiti partea luminoasa a lucrurilor pentru a va imbunatati starea de spirit. Puteti deveni usor obsedati de diverse lucruri neimportante. Este posibil sa aveti “ceva pe suflet”, o problema neadusa la lumina si nerezolvata. Ca sa mergeti mai departe – rezolvati asta!

Soarele, care intra in Capricorn pe 21 decembrie, va avea din 25 decembrie pe Venus alaturi si impreuna radiaza energie binevoitoare. Veti avea idei mari si noi experiente; va puteti concentra pe expansiune si explorare si veti fi mai optimisti. Dar va trebui sa va asigurati ca ramaneti realisti si ca ati ales un drum corect in viata.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina  are loc pe 3 decembrie, in Gemeni. Acum va anima dorinta de a imbunatati stabilitatea si siguranta in vietile dvs., de a elimina blocajele si de a deveni mai increzatori in propriile puteri. Toate acestea va pot ajuta sa gestionati mai bine energia retrograda si sa va asigurati linistea.

Luna Noua va fi pe 18 decembrie in Sagetator, acelasi semn in care Mercur este retrograd si, de obicei, este un moment potrivit pentru o a doua sansa. Pentru dvs. acest lucru poate  inseamna consolidarea legaturilor cu cei dragi, cercetarea a ceva nou, reconectarea cu vechi iubiri, transformarea unei alte sanse, reconectarea cu parteneri de afaceri sau initierea unei investitii reciproc avantajoase.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Deoarece pe 20 decembrie Saturn intra in Capricorn (al carui guvernator este si unde isi are domiciliul), unde va ramane pana in 2020, acest tranzit poate fi foarte important pentru dvs. Va fi momentul unui bilant al planurilor mari de viata, moment in care puteti realiza ca “ce-i prea mult – strica”si ca ar fi bine sa deveniti mai constienti de limitarile din viata dvs. Poate ca, la inceput, va veti simti un pic sufocati, dar gandind mai bine, veti vedea ca trebuie sa lucrati cu oportunitati realiste, sa gasiti spatiul necesar in limitele proprii. Daca veti face asta, va puneti pe calea cea buna si veti avea o traiectorie ascendenta care promite o rasplata pe masura.

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®