Cum va influenteaza planetele personale

Marte intra in Scorpion pe 9 decembrie. Va simtiti plini de energie si va ganditi la viitorul dvs. Sunteti entuziasmati de viata dvs. sociala, facand noi cunostinte, unele foarte utile, va veti extinde cercul social si va ingrijiti sa aveti un impact pozitiv asupra celor ce va inconjoara. Lucru care se si intampla, ceea ce va da un sentiment de satisfactie.

Venus intra in Sagetator pe 1 decembrie si sta acolo pana pe 25 decembrie, cand intra in zodia dvs. alaturi de Soare. Dar in perioada 1-25, cat e in Sagetator, Venus-Micul Benefic va inspira multa empatie pentru cei in suferinta si va face ca acum, in prag de sarbatoare, sa fiti mai generosi cu acestia, atat cat va sta in putinta. Iar asta poate insemna un gest binecuvantat.

Mercur in Sagetator, paraseste mersul direct si intra in mers aparent retrograd pe 3 decembrie. Va veti simti un pic epuizati, un pic confuzi si doriti sa fiti departe de cei care va folosesc, va cer prea multe, profita de dvs. si sunt vampiri energetici. Puteti avea probleme cu somnul si visele, cu imaginatia prea activa si fanteziile, precum si cu lipsa atentiei.  Ar trebui sa abordati cu mai multa seriozitate problemele din trecut, cele subconstiente sau karmice. Bine ca Mercur nu e retrograd tot timpul!..

Soarele intra in zodia dvs., Capricorn, pe 21 decembrie. Aici se gaseste si stapanul zodiei, Saturn, iar Venus-Micul Benefic li se alatura la 25 decembrie. Cu acest trio imbatabil, putem spune ca dvs. veti avea cele mai reusite, cele mai frumoase sarbatori in acest decembrie! Creste energia, va puteti concentra pe propriile probleme si ambitii, pe propriile nevoi si dorinte: simtiti ca sunteti in prim-plan, cu lumina reflectoarelor pe dvs. Si va place asta!…

Cum va afecteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina va fi in Gemeni la 3 decembrie. Ea va indeamna sa incheiat cat mai multe din proiectele de mica anvergura. Dvs. sunteti intre putinii oameni care stiu ca stresul este un lucru sanatos si pozitiv, dar nu si daca este in exces. Prin urmare, nu incercati sa faceti mai mult decat este posibil si va fi bine.

Luna Noua va fi pe 18 decembrie in Sagetator, acolo unde este si Mercur-retrograd, iar de obicei acesta este un moment pentru sansele secunde. Intr-un anumit fel, pentru dvs, acesta poate fi momentul reconectarii cu trecutul, al cercetarii dvs. spirituale, al intaririi intuitiei. Veti incepe revizuirea unor proiecte creative sau veti scoate la lumina unele lucruri ascunse.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Deoarece Saturn, guvernatorul zodiei dvs., intra in aceasta zodie – Capricorn  pe 20 decembrie si va ramane aici pana in anul 2020, acest tranzit va fi foarte important in anul viitor 2018, an de inceput de tranzit saturnian in ceea ce numim domiciliul sau. Aceasta tinde sa fie o perioada in care va asumati mari responsabilitati, invatati mai multe despre dvs. si despre ce va doriti in viata. Pentru a deveni mai buni si a progresa dupa cum doreste Saturn pentru dvs., veti avea mai multe lectii de invatat. Saturn va vrea maturi si responsabili, disciplinati si intelepti. El va poate provoca in diverse moduri, dar nu luptati cu el, ci cu dvs, insa mergand alaturi de el. Recompensa va fi uriasa!

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®