Cum va influenteaza planetele personale

Marte intra pe 9 decembrie in Scorpion. De acolo el va influenteaza benefic, emanand multa energie creativa. Veti munci intens si cu o concentrare mai mare asupra planurilor sau proiectelor creative, fie ca sunt la serviciu, la bucatarie sau la masa de scris. Veti acorda mai mult timp lucrurilor care va fac placere, oamenilor care va plac mai mult sau celor pe care ii iubiti cel mai mult, ori celor care va fac sa va bucurati cel mai mult de viata.

Venus intra in Sagetator pe 1 decembrie, unde va sta pana la 25 decembrie, cand intra in Capricorn alaturi de Soare. Cei singuri vor fi acum plini de romantism si de atentii; persoana potrivita pentru acestia nu va intarsia sa apara. Cei care sunt deja intr-o relatie se vor stradui sa-si faca perechea sa se simta ca la prima intalnire. Zile frumoase pentru dragoste.

Mercur intra in retrogradare pe 3 decembrie in Sagetator. In perioada urmatoare va puteti lupta cu sarcinile de serviciu, cu lucrurile marunte si treburile omenesti de zi cu zi. Poate veti simti ca aveti prea multe pe cap, ca n-aveti destul timp; va simtiti coplesiti, lipsiti de concentrare sau disciplina mentala. Din pacate, se poate sa lasati totul balta… Daca sunteti stresati luati o pauza; luati-va timp liber daca aveti nevoie, dar nu lasati lucrurile importante la voia intamplarii.

Soarele intra pe 21 decembrie in Capricorn, unde, la 25 decembrie, i se alatura Venus. Impreuna, ele emana o energie blanda si odihnitoare care vine sa va lumineze existenta. Este timpul sa va concentrati pe relatiile dvs., aratandu-le fiecareia  atentia cuvenita; celor de dragoste, de serviciu sau de prietenie.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina va fi pe 3 decembrie in Gemeni. In aceasta perioada s-ar putea sa simtiti nevoia de odihna. Coplesiti de diverse sarcini, un pic imprastiati, s-ar putea sa aveti nevoie de o pauza si o veti avea. Tot acum imaginatia dvs. o cam ia razna; va pierdeti in vise si fantezii. Dar trece…

Luna Noua va fi in Sagetator pe 18 decembrie, in acelasi semn fiind si Mercur-retrograd, iar acum poate fi, in mod traditional, un moment potrivit pentru o a doua sansa. Pentru dvs. acest lucru poate insemna: o noua activitate; munca pentru cineva sau undeva unde ati lucrat mai inainte; poate reluarea unui vechi loc de munca. Se poate sa schimbati rutina sau programul, sa reluati o cura sau un regim, sa reveniti la obiceiuri bune.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Saturn intra pe 20 decembrie in Capricorn, al carui guvernator este, si unde va ramane pana in anul 2020. Prin urmare, anul 2018 va primul dintr-o perioada care poate fi foarte importanta pentru dvs., deoarece se refera la relatiile dvs. Este posibil ca unii oameni sa iasa din viata dvs. lucru pe care nu l-ati fi crezut, iar acestea pot fi momente emotionale, desi ei nu serveau scopuri pozitive pentru dvs. Dar de asta va veti da seama mai tarziu. Reltiile care vor supravietui acestui tranzit al lui Saturn vor deveni mai puternice, iar dvs. mai angajati. Vor fi casatorii sau divorturi, dupa caz, iar pentru unii  va fi vorba despre relatia cu Sinele lor, mai mult decat despre relatii cu ceilalti.

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®