Cum va influenteaza planetele personale

Marte intra in Scorpion pe 9 decembrie si energia dvs. incepe sa scada, iar dvs. va puteti simti un pic epuizati fizic, parca ceilalti ar fi pentru dvs. vampiri energetici. De aceea, simtiti nevoia sa fiti singuri si preferati sa lucrati la planurile si proiectele dvs. in solitudine, fara interferente. In acelasi timp, este posibil sa aveti o imaginatie mai activa, cu multe visuri si fantezii. Stiti ceva? Lasati-va mintea sa zburde si ea nitel…

Venus va fi in  Sagetator intre 1 si 25 decembrie, cand intra in Capricorn, alaturi de Soare si de Saturn. Pana atunci, este posibil sa fiti preocupati de felul cum va prezentati in lume, de infatisarea dvs., de modul cum va exprimati, cum va imbracati, cum mergeti si altele legate de prezentarea personala, dar si de sarbatorile iminente de la sfarsitul lui decembrie. Puteti face schimbari benefice.

Mercur in Sagetator, paraseste mersul direct si devine retrograd pe 3 decembrie. Mercur-retrograd in semnul dvs. va pune probleme legate de comunicare si disciplina, totul parand sa mearga prost. Pot sa apara mici probleme, iar dvs. sa alergati de la unul la altul, incercand sa-i ajutati pe toti. Asta va oboseste, asa ca incercati sa nu depasiti limitele si sa va luati timp de odihna suplimentar. Lasati deoparte ce poate fi amanat pentru un moment mai bun. Ar fi o idee…

Soarele paraseste semnul dvs. pe 21 decembrie, intrand in Capricorn. Dar nu va uita! Si cand, pe 25 decembrie i se alatura si Venus, veti simti un plus de voiosie si nu numai. Se pare ca cei doi – Soarele si Venus – va pregatesc o frumoasa surpriza care poate fi una benefica inspre partea financiara.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina va fi la 3 decembrie in Gemeni si se refera la relatiile dvs.  In primul rand, aceasta faza de Luna Plina cere din partea dvs. sa manifestati mai mult echilibru. Puteti sava  apropiati mai mult de cineva sau puteti sa va indepartati de cineva; poate doriti mai mult timp ca sa-i sprijiniti pe altii, concentrandu-va pe problemele lor, ca sa uitati de ale dvs. Ar fi un lucru inutil, care nu va aduce nimic bun, deci: incercati sa evitati asta.

Luna Noua are loc in semnul dvs. Sagetator, pe 18 decembrie. Aici se afla si Mercur-retrograd si, in mod traditional, acesta este un moment bun pentru o a doua sansa. Pentru dvs. aceasta poate fi in orice domeniu al vietii, asa ca ganditi-va la ce ati dori mai mult, ce va place mai mult si faceti o noua incercare, o a doua sansa. Poate ca functioneaza, poate nu, dar in orice caz merita sa incercati!

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Deoarece Saturn intra in Capricorn pe 19 decembrie si ramane acolo pana in anul 2020, acest tranzit poate fi foarte important pentru dvs. Credeti ca ar trebui sa va bucurati ca Saturn va paraseste si scapati de constrangerile si restrictiile sale? De ce, daca Saturn face toate acestea doar ca dvs. sa deveniti o persoana diferita, mult imbunatatita? Si-apoi, acest tranzit saturnian are loc in casa banilor dvs. si nu va veti mai simti siguri din punct de vedere financiar. Mai ales la inceput (deoarece pe parcurs veti urma sfatul lui Saturn), mai ales la inceput spuneam, vi se va parea ca sunteti blocati in anumite domenii de viata si veti fi mai putin increzatori in abilitatile dvs. Si daca Saturn va vrea responsabili, cu simtul datoriei, hotarati si tenace, cu o autodisciplina liber consimtita, iar dvs. ii urmati indemnul, aceasta va asigura o viata stabila si productiva pe durata intregului tranzit, care incepe in 2018 si dureaza pana in 2020.

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®