Cum va influenteaza planetele personale

Marte intra in Scorpion pe 9 decembrie. Va fi o perioada in care veti fi condusi si motivati de starile dvs. emotionale, spre bine sau rau, trebuie sa spunem. Nevoile emotionale va cer sa consolidati sistemul de sprijin pe care il aveti sau sa fiti mai activi ca sustinatori ai celor de care sunteti interesati. Veti dori sa rezolvati problemele casei si/sau familiei; veti petrece mai mult timp in locuri familiare, cu cei care va fac sa va simtiti bine si in siguranta. Este momentul in care ati putea initia inceputul unui proiect, care se poate finaliza in anul urmator.

Venus intra in Sagetator pe 1 decembrie si ramane acolo pana la 25 decembrie, cand se alatura Soarelui si lui Saturn, in  Capricorn. Aceasta perioada  este timpul potrivit pe care e bine sa-l rezervati copiilor, familiei, adica celor dragi. Nu faceti economie la dragoste.

Mercur in Sagetator, devine retrograde pe 3 decembrie. Preocuparile dvs. vor fi legate acum de cei dragi, de dragostea din viata dvs., de cei pe care ii aveti in inima. S-ar putea sa doriti mai mult timp pentru distractie si relaxare si, este posibil ca imaturitatea sa va indemne sa lasati responsabilitatile de-o parte. Sunt si alternative: sa atrageti atentia pe care nu o doriti sau sa nu primiti atentia pe care o meritati. Trebuie sa gasiti o cale de mijloc pentru a impaca si munca si distractia, relaxarea.

Soarele, guvernatorul zodiei dvs., intra in Capricorn pe 21 decembrie, alaturi de Saturn, iar Venus li se alatura pe 25 decembrie. Veti fi favorizati. Va puteti concentra pe munca dvs., de asemenea pe viata de zi cu zi si pe sanatate. Este momentul sa va imbunatatiti stilul de viata.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina va fi in Gemeni pe 3 decembrie. Va ganditi la viitor. Este posibil sa simtiti o oarecare incertitudine cu privire la ce va indreptati in viata. Simtiti ca trebuie sa faceti niste schimbari in viata dvs. pentru a va apropia de realizarea visurilor sau simtiti ca trebuie sa fiti mai realisti, sa renuntati la unele dintre acestea. Dar nu este momentul cel mai bun pentru a lua o astfel de decizie.

Luna Noua are loc pe 18 decembrie in Sagetator, acolo unde se afla si Mercur-retrograd. Este momentul unei a doua sansa, iar pentru dvs. asta inseamna sa reluati un hobby mai vechi, sa revedeti pe cineva din trecutul dvs., sa refaceti un proiect creativ sau sa retraiti emotii de mult uitate. Poate si dvs. dati altora o noua sansa.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2017

Saturn intra in Capricorn pe 20 decembrie, el fiind guvernatorul acestei zodii si unde el este foarte puternic. Va ramane in Capricorn pana in anul 2020, ceea ce inseamna ca acest tranzit va fi foarte important pentru dvs. Exista doua posibilitati, care apar in 2018, primul an al acestui tranzit saturnian. Prima: va puteti pierde locul de munca, il veti parasi dvs. sau veti fi impinsi la limitele dvs., ceea ce va nemultumeste si treaba nu merge. In acest caz, concentrati-va asupra efectuarii unor schimbari care sa va avantajeze. Cea de a doua posibilitate: sa fiti atat de pasionati de munca dvs. incat lucrurile sa mearga pe calea cea buna si sa aveti numeroase oportunitati si recompense. Saturn va vrea mai buni, mai organizati, mai ordonati, mai rigurosi. Dar nu numai influenta sa are un cuvant de spus, ci si modul in care dvs. munciti. Daca va iubiti profesia, meseria, concentrati-va pe ea; daca nu, schimbati locul de munca. De asta depind ambitiile si viitorul dvs.

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®