Cum va influenteaza planetele personale

Marte intra pe 9 decembrie in zodia dvs., Scorpion. Va veti simti mai energizati si mai entuziasti, mai hotarati si mai incantati de viata. Veti dori sa incepeti ceva maret, sa profitati de o noua oportunitate, un nou proiect sau o noua aventura, care sa marcheze urmatorii doi ani din viata dvs. Energia din decembrie, face mai potrivit acest lucru in ianuarie. Vreti sa faceti multe lucruri, sa va asumati responsabilitati, sa conduceti, sa urmati o noua cale.

Venus intra pe 1 decembrie in Sagetator, unde va ramane pana la 25 decembrie cand intra in Capricorn. In perioada 1-25 veti fi preocupati de probleme financiare; nu de lipsa banilor, ci de modul cum trebuie sa-i folositi. Oricum Venus e Micul Benefic si are grija de bunastarea dvs.

Mercur in Sagetator incepe sa retrogradeze pe 3 decembrie. El nu se opune intentiilor lui Venus, dar nici nu va lasa in pace. El va poate face sa simtiti ca o zona a vietii dvs. parcurge un traseu haotic sau ca viata a devenit plictisitoare. Este posibil, de asemenea, sa va lasati influentati de persoane indoielnice, care nu va incurajeaza cheltuielile realiste, moderate. Nu-i ascultati! Incercati sa nu va creeati singuri probleme financiare, ci sa aveti un fond asigurator (bani albi pentru zile negre – zice romanul). Concentrati-va si fiti mai siguri pe sinele dvs.

Soarele intra in Capricorn pe 21 decembrie, iar Venus I se alatura pe 25 decembrie, iar acolo este si Saturn. Este posibila o calatorie scurta, dar placuta si odihnitoare (unii merg de sarbatori la munte) sau intalniri de familie, cu multe rude sau vecini, de sarbatori.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina va fi pe 3 decembrie in zodia Gemeni. Va fi o perioada serioasa si intensa, in care va concentrati pe un lucru profund, pe care doriti sa-l evitati. Scoate-ti-l la lumina, rezolvati-l si va veti simti mai bine.Veti putea incheia o afacere sau un acord financiar reciproc avantajos. Este momentul depasirii infrangerilor si a renasterii, ca pasarea Phoenix din cenusa.

Luna Noua va fi in Sagetator la 19 decembrie. Iata ce va poate aduce ea: folosirea unei oportunitati financiare  mai vechi; reconectarea cu un partener financiar, redescoperirea sigurantei si stabilitatii; eficienta masurilor luate pentru  a iesi dintr-un impas; renasterea si revigorarea spirituala si materiala. Vesti bune!

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2018

Deoarece Saturn intra in Capricorn pe 20 decembrie si va ramane acolo pana in anul 2020, acest tranzit poate fi extrem de important pentru dvs. Saturn vrea sa deveniti alt om, unul mai bun, mai organizat, mai practic, mai ordonat. Prin urmare tranzitul saturnian, al carui an de inceput este 2018, se concentreaza pe mintea dvs., pe modul de a gandi, a rationa si a lua decizii. Este posibil sa nu fiti prea deschisi si expresivi, mai ales la inceput, pastrandu-va ideile si planurile pentru dvs., in asa fel incat puteti sa pareti timizi. Va trebui sa gasiti noi modalitati de exprimare in mod clar si eficient. Trebuie sa intelegeti ca sunteti in siguranta cu abilitatile dvs. mentale si sa procedati in consecinta. Mai multa incredere in sine nu strica.

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®