Cum va influenteaza planetele personale

Marte intra in Scorpion pe 9 decembrie si odata cu asta, va veti simti mai ambitiosi, mai motivati si mai concentrati pe obiectivele din viata dvs. Veti putea stabili noi obiective, pentru a gasi calea corecta de progres, veti fi mai disciplinati si mai ordonati, in dorinta de a reusi. Unii vor cunoaste succesul (acum sau in ianuarie) cu o lucrare inceputa acum un an, un an si jumatate sau vor avea o ascensiune in profesie sau in viata. Altii, cei care intampina obstacole, vor trebui sa schimbe abordarea si sa se intrebe in ce masura se fac vinovati de aceasta situatie.

Venus intra in Sagetator pe 1 decembrie, unde sta pana la 25 decembrie, cand intra in Capricorn, alaturi de Soare si Saturn. Intre 1 si 25 ale lunii este timpul prietenilor, camarazilor sau colegilor (posibile petreceri inainte de Craciun in intreprinderi, companii sau diverse locuri de munca). Ei va pot distra, dar va pot si sfatui, iar multe dintre  recomandari va sunt de folos pentru a economisi timp si bani.

Mercur in Sagetator, intra in retrogradare pe 3 decembrie. In perioada urmatoare sunteti preocupati de visele si sperantele legate de viitorul dvs. Dar acum nu este un timp bun pentru a lua astfel de decizii, asa ca, deocamdata, lasati-le deoparte.  Este posibil ca in acest interval sa aveti unele probleme legate de comunicare, insa acestea inceteaza cam pe 23 decembrie, cand Mercur reintra in mers direct.

Soarele intra in Capricorn pe 21 decembrie, unde se alatura lui Saturn, iar Venus vine si ea acolo pe 25 decembrie. Intr-o astfel de companie selecta, veti simti o energie binefacatoare si veti petrece mai mult timp pe cont propriu, meditand si concentrandu-va asupra sinelui, a trecutului (pe care il judecati impartial), asupra a tot de ceea ce sufletul dvs. are nevoie. Ca un fel de bilant de sfarsit de an.

Cum va influenteaza Luna Plina si Luna Noua

Luna Plina are loc in Gemeni pe 3 decembrie si acum, dvs. puteti petrece un timp facand ceea ce va place, in mod sanatos si pozitiv, sau stand cu cei pe care-i indragiti si care va fac sa va simtiti bine emotional. Uneori le solicitati atentia si ar fi bine sa va asigurati ca nu cereti prea mult, dar si ca dvs. nu sunteti la dispozitia altora. Totul cu masura.

Luna Noua va fi pe 18 decembrie in Sagetator, acelasi semn in care Mercur este retrograd, arata ca este vremea unei a doua sansa. Asta inseamna pentru dvs. reintalnirea cu un vechi prieten sau un grup, reluarea luptei pentru o cauza mai veche, revenirea asupra unui vis mai vechi, ori redescoperirea independentei sau originalitatii dvs.

Avanpremiera sumara la ANUL NOU 2017

Deoarece Saturn-planeta rigorii si intelepciunii intra in Capricorn pe 20 decembrie 2017 si va ramane acolo pana in anul 2020, acest tranzit saturnian poate deveni foarte important pentru dvs. Anul de inceput al acestuia 2018 – poate fi un an de reflectie si meditatie, de solitudine voita. Veti dori sa reflectati indelung asupra sinelui interior, asupra dorintelor si motivatiilor dvs., asupra experientelor trecute si nazuintelor viitoare, asupra karmei dvs. Veti invata multe despre propria persoana si aceasta poate fi o experienta cathartica (purificatoare), ce va permite sa va eliberati si sa va vindecati, sa progresati si sa deveniti un Invingator.

NOTA:
Decembrie este luna cadourilor si a sarbatorilor. Vreti sa aflati ce cadou agreeaza fiecare zodie sau cum se vor purta musafirii dvs. la masa de sarbatoare si multe altele? “CARTEA ZODIACULUI” va sta la dispozitie. Si, ce cadou frumos ar putea fi pentru toate zodiile! (click aici)

Celor ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae si de Sfantul Stefan, redactia revistei “ELY STAR” le doreste:
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti,
Zile senine si fericire,
La multi ani sa traiti!

TUTUROR, redactia revistei “ELY STAR” le doreste
CRACIUN FERICIT !
Fie ca iubirea, intelepciunea si increderea sa va calauzeasca pasii in ANUL NOU 2018 – LA MULTI ANI !

 

Analiză parapsihologică a zilei dvs. de naştere comanda
Analiza karmica individualacomanda

Recomandare:
• “CARTEA Zodiacului” – autor Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “Cele 7 zile şi secretele acestora” – autori Radu Botez și Livia Dragu – citeste.
• “ENCICLOPEDIA VISELOR” – autor Radu Botez – citeste.
• “Află ce ai fost într-o viaţă anterioară” – autor Radu Botez – citeste.
• “Între Psihologie şi Parapsihologie” – autori: Radu Botez și Mihaela Theodora Popescu – citeste.
• “Cartea: Sex și Zodii” – autori: Radu Botez și Livia Dragu – citeste.

REDACŢIA ElyStar®