Dacă tu vrei să te schimbi/ să-ți schimbi viața, este necesar să te uiți în interiorul tău și să lucrezi cu tine însuți. Este necesar să te ocupi de toate credințele/ tiparele/ obiceiurile/ traumele/ emoțiile de vibrație joasă din interiorul tău. Și după ce începi să-ți faci munca interioară, poți să te ocupi și de unele lucruri exterioare. Spre exemplu, poți să alegi să faci mișcare, să mergi la sală, să aprinzi lumânări, să arzi tămâie/ salvie sau orice altceva simți să rezonează cu tine.
În cazul în care tu mănânci numai alimente organice, foarte bine, dar înțelege că dacă nu-ți faci munca interioară, faptul că mănânci sănătos nu te va ajuta să crești ca nivel de conștiință. Indiferent ce-ți spun diverse persoane, alimentația sănătoasă nu determină evoluția ta spirituală. Poate fi de folos să mănânci sănătos dacă îți faci munca interioară, dar simplul fapt că ești vegetarian sau vegan nu va duce la evoluția ta ca nivel de conștiință. Și caii mănâncă sănătos, dar nu cred că ați văzut prea mulți cai spirituali, cărora li s-a deschis cel de-al treilea ochi…

Nu vă mai luați după tot felul de persoane care vă asigură că dacă mâncați nu știu ce alimente o să ajungeți mai repede la iluminare! Iluminarea nu are legătură cu mâncarea!
Întâi ocupați-vă chestiunile de țin de munca interioară și apoi ocupați-vă și de lucrurile exterioare care vă pot susține evoluția spirituală. Dacă vă ocupați doar de aspectele exterioare nu o să rezolvați nimic.
Și încetați să mai cereți Divinității să vă trimită „jumătatea”, când aveți traume nevindecate și sunteți praf din punct de vedere emoțional/ psihologic! O să vă trimită pe cineva care e la fel de dezechilibrat ca voi, fiindcă acesta este genul de om care rezonează cu voi și apoi o să vă plângeți că ați mai avut parte de o relație disfuncțională/ toxică!
Ocupați-vă întâi de propria vindecare, rezolvați-vă întâi propriile probleme, uitați-vă întâi în interiorul vostru, la propriile traume și după ce ați făcut curățenie în interior, vă puteți uita în jur după un partener cu care puteți avea o relație sănătoasă.

Michael Mirdad