Portret parapsihologic

S-a nascut la 27 iulie 1983, in Pitesti, micutul Andrei Tiberiu Maria, cunoscut acum, ca adult, sub numele de Smiley. Micutul de atunci a devenit astazi un cunoscut si apreciat cantaret, compozitor, producator, prezentator si actor, membru al trupei Simplu, dar avand si o cariera solo. Harta sa natala arata ca este apartinator al zodiei Leu, unde era pozitionat Soarele la aceea data si este semn de Foc, Fix, Masculin. Ca nativ Leu, Soarele l-a inzestrat cu vitalitate, vointa puternica, generozitate, caldura si, nu in ultimul rand, cu multa creativitate. Nativul este popular si are o fire ambitioasa. Elementul Foc il face pe nativ plin de caldura si creativitate, refuzand meschinaria si necinstea, simbolizand nobletea regelui junglei. Ca semn Fix, Leul este cel mai stabil semn de Foc. Energia sa cu semn Masculin (+), acumulata in vieti anterioare, este focusata si strategica, axata pe atingerea obiectivelor, cu precizie si fara ocolisuri. Daca va intrebati de unde a aparut numele sub care este cunoscut, aflati ca Luna in Varsator este aceea care i-a conferit emotii umanitare si oneste, dar si o personalitate prietenoasa, cu simtul umorului, iar porecla Smiley i-a fost data in mod automat de cei din jur, tocmai datorita acestor calitati conferite de pozitionarea Lunii in horoscopul sau. Nativul il are pe Saturn in Balanta, fapt caruia ii datoreaza intelectul sau just, echilibrat si rational, serios si cooperant. I-a fost predestinata o personalitate blanda, armonioasa, placuta si diplomata, ce cauta echilibru si armonie. Aceastea sunt calitatile cu care nativul s-a inscris si a urmat cursurile Academiei de Studii Economice. Jupiter in Sagetator l-a predestinat a fi o persoana optimista, generoasa, vesela si cu succes. Astfel, in pofida a ceea ce studiase in facultate, nativul s-a simtit atras de muzica si, in anul 2001, invitat fiind de CRBL, el intra in trupa Simplu, dar continua si o cariera solo, primul sau album solo aparand in 2008. De-a lungul timpului, nativul a depus o activitate artistica diversa; a facut filme, emisiuni tv, albume si discuri single, iar aceasta activitate prestigioasa a adus cu sine numeroase premii, culminand cu “MTV Europe Music Award for Best Romanian Act”. Soarele in trigon cu Uranus i-a conferit originalitate, independenta, intuitie si o minte deschisa, predestinandu-i o cariera reusita datorata inteligentei, agerimii si talentului sau; astfel ca in 2009 si-a fondat propria casa de productie “HaHaHa Production”, dar nu a incetat activitatea artistica, fiind co-prezentator la emisiunea tv “Romanii au talent” si unul dintre juratii emisiunii “Vocea Romaniei”. Continua, de asemenea,cu mult succes, propria activitate muzicala.

Alte sisteme divinatorii

In zodiacul chinezesc este nascut in Anul Mistretului de Apa. Elementul Apa confera nativului tact, modestie, tenacitate, dar si intuitie si iscusinta. Trasaturile definitorii ale nativului Mistret sunt cinstea si hotararea. Mistretul nostru – Smiley – este o persoana deosebit de onesta, de sincera si de naturala. In societate este vesel, agreabil si detine o mare popularitate datorita comportarii sale simple si directe in toate relatiile. Nativul este inteligent si foarte talentat, instruindu-se cu harnicia-i si scrupulozitatea-i obisnuite.
In zodiacul celtic este Chiparos. Acest tip de nativ este foarte adaptabil si nu are nevoie de prea mult pentru a fi multumit. Trasatura sa definitorie este loialitatea, iar cea mai mare calitate a sa este fidelitatea fata de persoanele la care tine, ori fata de principiile pe care le adopta. Are un coieficient bioenergetic mare (9,7) iar culoarea din aura lui este galben-albastru deschis,cea de-a doua culoare fiiind secundara.
In zodiacul Indiei este Cainele, iar caracteristicele nativului sunt agreabilitatea, generozitatea si curajul. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal se devoteaza persoanelor la care tin.
In numerologie, are ca numar de destin (sau Calea Vietii) numarul 1. Drumul vietii nativilor cu numarul 1 favorizeaza reusita personala si realizarile individuale. El simbolizeaza o viata activa si, adesea, este teatrul unor schimbari neasteptate. Calitatile necesare pentru asumarea acestui destin sunt: vointa, curajul, increderea in sine si perseverenta. Iar Smiley le are.
In Tarot, nativul este condus de arcana majora IX-Pustnicul (IX, dupa ziua nasterii 27= 2+7 = 9). Trasaturile pozitive ale acestuia sunt tenacitatea, motivatia, profunzimea si concentrarea; semnificatiile negative pot fi neincrederea si descurajarea. Dar pana acum, nativul Smiley nu s-a aratat a fi prea… descurajat.

Schita karmica

In vieti anterioare, nativul a suferit si a vazut multa suferinta in jurul sau, formandu-si o dorinta instinctiva de a ajuta oamenii, de a-i sprijini in situatii critice, desi atunci nu avea posibilitatea de a face asta. In viata prezenta trebuie sa invete cum sa acorde un ajutor util si concret. Cea mai importanta sarcina este analizarea sentimentelor prin prisma unei judecati lucide si concrete, iar aceasta se constituie in principala lectie karmica ce trebuie insusita. Daca ar fi mai circumspect, bunavointa sa ar fi corect inteleasa.


Radu Botez – parapsiholog – Senior Editor
Co-autor a Ediţiei de colecţie: “Între psihologie şi parapsihologie” – click aici
www.parapsiholog.ro