Caracterizare Parapsihologica
30 MARTIE 1968 – Berbec

Celine Dion si celebrul pictor olandez Vincent van Gogh, au in comun – in afara de ziua de 30 martie – o culoare principala : galbenul. In acest sens, avem o paleta cromatica de Galben – Albastru si Rosu, tipica personalitatii celebrei Celine Dion.
Aura Tripla : Galben – 70 % – principal
Albastru – 20 % – secundar
Rosu – 10 % – secundar
Coeficient bioenergetic – 10, 5. Acesta confera nativei un aport aparte de energie, vointa si curaj, fapt dovedit si de nenumaratele incercari in viata personala, unele dintre acestea, de-a dreptul fantastice. Si totusi, dincolo de vocea sa inconfundabila, Celine Dion ne uimeste prin simplitatea caracterului de care da dovada. Un caracter pozitiv si, mereu la dispozitia celor aflati in suferinta. Cei care cunosc activitatile umanitare ale acesteia, pot confirma cele scrise anterior. Dar, mai bine sa vedem si alte caracteristici psihometrice, care, si acestea, ne pot ajuta la formarea unei pareri generale despre Celine Dion.

Un scurt intro pentru creionarea portretului astrologic Celine Dion, ne arata ca aceasta este nascuta sub semnul Berbecului, semn de Foc, primul semn din zodiac, guvernat de planeta Marte. Ce-i confera Marte nativei ? Inflacarare, vointa si forta ; forta de creatie, bineinteles. Ca orice Berbec care se respecta, celebra cantareata este o foarte buna organizatoare a vietii personale si casnice. A ilustrat aceasta prin initiativa de a-si construi o cariera, trimitand, la o varsta frageda, o caseta-demo unui impresar. Odata „descoperita” isi face debutul la 14 ani, in 1982, an in care castiga medalia de aur a Festivalului Yamaha de la Tokyo. Nativa construieste apoi, cu autoritate si cu o forta de caracter neinchipuita o cariera muzicala de succes rasunator.

Nevoia de activitate constanta, face din diva Celine Dion o persoana alerta si dinamica, in vesnica miscare si continua cautare artistica si muzicala ; vezi nenumaratele ei turnee de concerte in toata lumea. Spiritul de competitie, specific semnului Berbec a condus-o pe Celine Dion spre castigarea tuturor premiilor imaginabile in industria muzicala din lumea intreaga. In Franta anului 1983 este prima canadianca ce primeste Discul de Aur. Nativa iubeste artele, se intereseaza de formele de creatie spontana, iubeste culorile, folclorul, artizanatul indian si african, lucru care s-a reflectat in superbele costume pe care le-a purtat in numeroasele sale concerte. Este cunoscuta abnegatia pe care a pus-o in ingrijirea omului de langa ea, sotul sau mai in varsta cu 26 de ani, cand acesta a suferit de o boala cumplita. Devotata Celine Dion si-a intrerupt pentru cca. 2 ani fulminanta cariera si s-a dedicat sotului. In acest timp a dat nastere si unui copil. Dupa insanatosirea sotului, cantareata s-a reintors la activitatea muzicala cu forte proaspete si idei generoase.

Pliata perfect pe predestinarile zodiei sale, Celine Dion a stiut sa faca fata situatiilor dificile din viata sa, cu o forta de caracter exceptionala, pastrandu-si zambetul, cu capul sus si astfel sa-si refaca existenta. Codul sau de valori morale fiind pe masura talentului sau unic si a vocii sale de exceptie, pe care cei care-au vazut „Titanic”-ul, dar nu numai aceia, n-o mai pot uita niciodata. Nu este absolut deloc intamplator faptul ca in zodiacul mayas Celine Dion este Diamant ; acest semn fiind dotat cu o vointa de fier, cu multa energie si talente puternice; iar ea a dovedit ca este intr-adevar un… diamant. Numarul sau de destin – 3 – ii confera capacitate de exprimare, spirit artistic si bucuria de a trai si a se darui lumii cu tot ce are ea mai bun : cariera ei de aur.
Tot ce se mai poate spune despre Celine Dion este ca, fara indoiala, este numita pe drept „superstar international” !

Schita karmica

In viata anterioara a trait…

*Mai multe aflati din volumul “Afla ce ai fost intr-o viata anterioara” autor: Radu Botez – pentru detalii click aici

Radu Botez – parapsiholog
www.parapsiholog.ro
www.radubotez.ro
www.psychic-parapsychologist.com